Saturday, July 14, 2012

Result Upu .

Assalamualaikum =)

Guwa tido asyik terjaga . bila terjaga , wa mesti  sebut "uitm arau" . terjaga lagi then apa aku sebut 'uitm arau' . dalam hati , aku redha kalau aku dapat uitm arau sekalipun, boleh teruskan perangai baik aku yang selalu fly tu .



harini bangun , tengok jam baru pukul 8 pagi . 4 jam lagi ? huh . penantian satu penyiksaan . cuba chill . pergi breakfirst . makan tak lalu , mandi memang tak basah sebab tak mandi lagi. hikhik. what , lagi 3 jam setengah . awat lama sangat nak pukul 12. oh ** , then stalk orang lah dah xdak keja kan .



on fb , terbaca ada orang dah cek upu , dapat UM pulak tu . padahal baru pukul 10.30 time tu . terus wa pergi laman UPU , klik zon utara , masuk no ic , masuk no matrik . kemudian , maaf , no matrik anda salah . omg , dah la nebes dok buat salah pulak . dengan kalimah  bismillah , wa masukkan no matrik dgn betul . wa klik button 'teruskan' then  terpapar di skrin seperti gambar dibawah  ,



ALHAMDULILLAH !!! terima kasih ya ALLAH. terima kasih =') nampak perkataan "UPSI" tu terus  air mata menitis weh . terharu sangat . time interview haritu macam macam dugaan . even tak dapat cos math , aku tetap bersyukur . aku memang nak sangat masuk sini . ayah ngan mak aku pun  memang harap aku belajar kat sini. Alhamdulillah , dapat jugak . TERIMA KASIH YA ALLAH :') syukur sangat .




mungkin ini jugak berkat pangilan "cikgu Pkah" oleh kengkawan and cikgu aku kat matrik dulu kot naah,. haha. terima kasih semua. panggilan 'cikgu Pkah' tu macam satu doa pulak . hee. seriusly at first aku tak suka orang panggil panggilan tu . sebab selalunya cikgu ni pandai. tapi aku tak .hihi.


dan apa yang menambahkan kegembiraan aku bila budak yang aku suka 'cari pasai' pun dapat UPSI jugak . HAi awokk, haha ! boleh cari pasai lagi laa kan lepas ni . tak gitu fair and lovely . heheh =) setakat aku taw , 3 orang kawan aku dapat UPSI jugak . Alhamdulillah, ada jugak la member kan . hehe. And Syaz, Man , sobs sobs , berpisah jugak kita norh . weh, jangan lupa guwaaa nahh =) hee .



to all kengkawan , congrats ! Universiti mana pun hampa dapat , TAHNIAH ! ingat ALLAH knows the best kan =) Gud luck degree nanti! okay dah boleh senyum sampai telinga and malam ni boleh lah tidor dengan nyenyak nyaa. hee. Assalamualaikum =)





14 comments:

Ulya said...

ulaya nak mkn coklat ats perahu lagii >.<


TAHNIAHHH :)

ulya dapat oversea , huhhh :)
oversea laa sgt!

Umairah 'Aqilah said...

tahniah dpt upsi. jelly sy. hee all the best dekat upsi nnt. ape2 kos jgn kisah sgt,yg penting kerjaya guru tu dpt. jaminan masa depan tu :)

putryteya said...

tahnniah! waa. cikgu KH kite :)

misluvcoklat said...

@ulya : haha, mai sikit coklat tieww. anyway thanks , ulya pun congrats jugalk . oberseas tieww..haha :) gud luck there .



@umairah: tu lah , kos apa pun dh tak pkir dahh , hehe . anywy thanks :)


@putryteya: haha. thanks yea :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Tahniah... ^_^

misluvcoklat said...

thanks wehh =)

akem said...

tahniah! :)

Dhia Johary said...

tahniah!!!! :) dhia dpt usm tp cos yg tak best.. T.T

http://borntobealover.blogspot.com/2012/07/result-upu-dah-keluar.html

misluvcoklat said...

@ akem : thanks weh :')


@dhia: thanks dhia !
wah, congrats . usm tiew.
usm saya dia cakap dukacita . haha.

ஜ miss klanika ஜ said...

tahniah la . mintak upsi gk tak dpt pon . haha.

misluvcoklat said...

haha. rezeki kat tempat lain la tu.
choice pertama saya cos math tapi xdpt,
nseb choice kedua buat kh . hehe.
alhmdulillah dpt,
anywy thanks :)

Fatin Syafiqa Anuar said...

awak tahniah dapat upsi. :)

biela bell said...

tahniah!

misluvcoklat said...

#fatinsyafiqa: hee, thnks sis ;)

#biela bell: thanks :)