Friday, June 15, 2012

Tasik Melati .

Hey hey hello there . Assalamualaikum . *senyium sampai telinga . hekhek !
Hari cuti memang lah bahagia bukan . guwa plan nak pergi tasik darul aman harini but still tak percaya dengan diri sendiri lagi . harhar . so dipostpone ke nextweek maybe . insyaALLAH. dah lama terhengen nak pi tahu takk ? naseb lah dah boleh drive. hihi =D



harini just pergi ke tasek melati jelahh . lama gilos aku tak pergi tasek ni, last aku pi time pergi jumpa orang yang jumpak henfon aku yang hilang tu . last year, tu pun just tunggu kat tempat parking je sebab masa tu otw nak balik KMP . tak sempat nak melawat Tasek Melati tuu haa. dulu time kecik selalu lah pergi sana, main permainan bagai kan.




after adik aku pujuk rayu ajak pergi , aku pun pergi lah. dupdap jugak lah drive sendiri. heheh. risauu kot . apapun , alhamdulillah, semuanya berjalan lancar .  aku just pi ngan adik aku and kawan aku sorang . haha, tahniah lah sebab berani naik aku drive. kak aku sampai sekarang tak berani naik kereta aku drive. kahkah. wat terokk aehhh. apapun tasek melati tak banyak berubah punn, eh, adala tempat cantik tu.. haha, time pergi tak nampak, dah nak balik baru nampak tempat cantik tu. haiya, tak pa, lenkali p lagi . haha.

 senyum, tak perlu kata apa apa . hikk!
ikan josh tak dak ka haa? hewhew :3
*gmbar yg di interframe. kehkeh*peace no war . okbai =)




2 comments:

syazana.not.single said...

haha.
adik lu kiranya berani mati la naik keta lu drive.


tahniah dah berjaya drive sampai tasik melati.
lepas ni drive mai pulak ke sp.
*oh,sedap jugak pantun guwa*

misluvcoklat said...

haha, tu lah pasaii..
ayah wa pun kagum ngan adik wa sbb berani naik. kahkah XD


Sp? coming soon.
haha. bia wa sampai tasik darul aman dulu,
lepastu sp pulak. hikhik