Tuesday, June 19, 2012

One month ! hikk!




Assalamualaikum =)
esok keja sepatutnya dah tidor sekarang . tapi tulah, mempercantikan diary dalam laptop aku dulu . hikkk! diary apa ? haa, diary conversation aku dengan kawan kawan kawan aku . atudia. pon bolehh kaannnn ? hikk! (gedik lima saat )



sebulan dah ! alhamdulillah . sumpah tak pernah terpikir dek akal dengan semua yang berlaku . aku macam tak percaya apa yang berlaku sebulan lepas . pergh pergh pergh . macam nak luruh jantung aku . tangan kaki semua sejuk mengigil habaq hiang. haha. tak pernah rasa macam tu beforee . pelik pelik sungguh dia ni sorang . haha. Terima Kasih Ya ALLAH :')


baca balik semua conversation tu , okay . senyum sendiri. HAHA ! dah macam orang gila dahh dok depan lappy ni haa. siap gelak bagai sorang sorang . hikk! tak ley blah sungguh . ni aku tak bukak you tube hat lawak lawak lagi. kalau tak , lagi la macam penghuni Tanjung Rambutan . opps ! haha XD



oh ya, tadi stalk blog someone's friend. hikk! rasa nak menangis baca entry tu . haih. sakit hati pun ada . dah ex tu buat lah cara ex . takpayah nak gedik ngan bf someone ni . kalau aku dok kat tempat someone ni aku taktaw lah nak cakap apa . semoga someone tu sabar . mungkin ni dugaan untuk anda :') and semoga ur bf get well soon yeah . InsyaALLAH, Amin :)


okay lahh, bahbai uols. missing you much <3 okay bai .

4 comments:

Shawn Razaleigh said...

hahaha, org lain tgk pun pelik je gelak sorang2.


singgah sini sat na :)

misluvcoklat said...

hhahah. taw tak pa lahh..hikk!


trismas nah sebab sudi singgah =)

tirahzairi said...

setuju wak...

misluvcoklat said...

Hikk! thanks =)