Tuesday, June 5, 2012

KENTOT busuk punya olang !

Assalamualaikum w.b.t :)


sat ali sat abu APODIAA?!! haha. typo mehh :P

ABAIKAN typo itu . sapa penah buat cemni time dalam kelas dulu cer angkat kening ala ziana zain siked!HARHAR :D konfemm ramai kan . okay, guwa tak termasok. kalau guwa termasok satgi overload pulak . =p


sebenarnya guwa bukan nak cakap pasai kentut sapa busuk ka wangi atau nak bagi tips bagi kentut wangi ka apa . nama pun kentot , nak wangi APODIAAA ! hahah =D guwa nak cakap pasai hal neh ; "LU BUAT SALAH ,TAPI LU NAK TUDOH ORANG!!APODIAAAA?!! "


seghiyes guwa cakap ,guwa tak suka orang yang stail cemni . weyh, lu yang dok buwat salah awat nya lu nak salah kan orang lain pulak ? APODIAAA?! huh .seperti pepatah  "sapa nak mengaku dia berak tepi jalan " ...kann?   maksudnya, kalau orang buat salah , sapa nak ngaku kan ? eh berak pun salah ke ? berak tak salah , tapi berak la dalam toilet kalau ye pun. haha.  okay back to the point, lu janganlah libatkan orang lain bila lu  taknak ngaku kesalahan lu . yang lu nak tuduh tuduh orang innocent tu apahal.dasar kentot busuk punya olang maa .  haih --' panas jugak lah kalau jumpa orang cemni kan . renung2kan dan selamat membaca =)


p/s: pergh, macam buat karangan SPM kot, siap ada pepatah habaq hiang XD.kbye !
p/s/s: maaf, tittle tah papa =='
p/s/s: cerita bergambar diatas tiada kena mengena dengan yang telah meninggal , tapi yang masih hidup ada kena mengena . heheh. jkjk =p kbye. assalamualaikum =)


2 comments:

♥ Nana BamBam ♥ said...

err...tak pernah lak buat cenggitu..haha

misluvcoklat said...

haha..
malu leteww..hihi =p