Friday, June 8, 2012

Annoying Thursday !


Hai ! Assalamualaikum . Semoga semua berada dalam keadaan yang dirahmati-NYA . Amin :) Alhamdulillah.dapat jugak wa online setelah sekian lama wa menunggu turn broadband. ngehngeh. eh, harini JUMAAT kan ? yey, hari yang ditunggu-tunggu sebab every friday aku cuti lah. haruslah happy *senyum sampai telinga :)


kenapa title aku annoying thursday ? sebab aku rasa sangat annoying harini .err , err. sebab kan awak terus khamis saya jadi anoyying . kesian kesian  ==' .  seronok gila *matakeatas bila ada orang yang jenis berpura pura nih . ahh puii lahh ! depan orang atasan gila pak aihh, rajen tak payah cita, bila orang atasan tu takdak masyaALLAH! kerja sendiri pun suruh orang buat . pheww. ohsemm betei . macam la orang tu takdak kerja sendiri kan sampai suroh orang tu buat kerja lu and lu buat apa ? goyang kaki . aww, seronokknya ....*okay tepuk tangan siket . the END .



HAHA! kena ending cepat2 , satgi jadi tak tentu hala pulak haa . chill pkah chill =) okay esok cuti boleh lah bergembira . tadi pergi kerja drive kereta sorang sorang . cuak jugak lah sebab baru first time drive sorang2. kalau tak ada co-pilot sama. ngehngeh . btw, kelmarin ngan harini memang sesi melawat aku kat tempat kerja kot ehh ? haha. rindu sangat leteww. phui . okay bye..assalamualaikum =)


# im trying to go forward , but i cant . i need a time..dupdapdupdap =)

6 comments:

syazana.not.single said...

haha. tahniah wa ucapkan sebab berjaya drive sorang2.
enjin tak mampuih kot naa,macam wa dulu. ;)

misluvcoklat said...

haha.
alhamdulillah dzkk.
tapi sejuk habeh kaki tgn time drive tu..hahaha.
xley blah XD

man said...

setiap kejayaan bermula langkah pertama..

teruskan memandu.. menambah pengalaman.

misluvcoklat said...

hee~ trismas =)

Amalina Ulya said...

bestnya dah boleh drive dah ! :)

misluvcoklat said...

haha. tulahh.
finnaly dpt jugak lesen haa..
alhamdulillah =)