Monday, June 11, 2012

Allah knows the best ! =)


Hye and Assalamualaikum =) Alhamdulillah , dapat jugak update haaa . ekceli taktaw nak buat apa so aku update je lahh . hewhew. so hard to be me :'( sobs . but thanks Allah for everything :')

"Everything happens for a reason "

kannnnnnnnn? =)
aku selalu pikirkan apa yang telah berlaku kat aku  since aku kecil till now. kekadang aku selalu tertanya diri sendiri eh awat aku mesti jumpa orang macam tu ? eh awat aku buat macam tu ?eh  awat aku buat macam ni ?  eh kenapa itu . eh kenapa ini . kekadang bila pikir semua2 tu sometime aku rasa mcm how silly i am ==' heh. tapi apapun aku percaya setiap apa yang terjadi ada sebabnya tersendiri . Allah knows the best for us kan ?



may tommorow will be a better day than today . insyaALLAH . Amin =) bye .take care dear ~

ops lupa, to adik-adik yang masih sekolah tuu, selamat kembali ke sekolah. hikhik. jangan liat nak bangun sudahh,. mesti rasa malas gila kan nak start sekolah after cuti panjang. haha. i have feel it before. kehkeh XD kbai.


3 comments:

syafiqakarim said...

hm.
sb tu bila plan something.
jarang letak high expectation.

syafiqakarim said...

hm
sebab tu bila plan something.
jarang letak high expectation.

misluvcoklat said...

same here :')