Friday, March 2, 2012

its march babe !

HELLO ! Firstly aku nak inform yg entri ni aku post through my sony xperia x10 mini pro lah sngt tu . Eh , perlukah aku mention here ? Harhar. Biar lah.. Belog aku kan. Henset aku pun msti sedih kalau nama dia tak mention kt sini. Satg dia merajuk kang. Aii yang susah uolss..oke.stop merapu. Sekarang , harini dan kelmarin..kita dah berada di bulan March kot . Tahukah anda ada apa dengan cinta ? Eh , mksud aku tahukah anda ada apa dengan bulan march ? Tahu tak betapa pentingnya bulan march buat aku . Kalau tak tahu meh sini nak habaq . Dalam banyak banyak hari di bulan march , 29 MARCH lah hari yang paling pentingg..sebab apa ? Ha..cer teka cer teka ? Sebab birthday aku laa . Jangan lupa taw..kbye :p Eh, kejapp..tak habes lagi ..*bajet cam hado org bca jek.wateber.harhar* hari ni aku taktaw lah pesai pa mood tak dak..tak penah penah..tapi chill. Walaupun mood takdak aku still tersenyum mcm selalu. Mungkin sebab penangan novel yang aku sdg baca skrg kot. Serious novel tu mcm ada relate dgn aku but in diffrent situation. Dan ini menyebabkan aku rasa ghenduuu dekat mereka . Huhu. Sob sobs . Ada mereka pun sama ? EH! Oke la..waifai kt sini mcm chipsmore. Sat ada sat tak dak. So take care friend ! Sory xdpt jenguk hampa buat msa tdkt ni. But no worries. After this aku akan lawat smpai lebam hokek ? Hikhik.bye. # awat rasa sayang tu baru muncul disaat kita akan bpisah xlma lg ? Aku syg semua !

4 comments:

shuha's diary said...

wah2 blog die dah bertukaq ghupa laa.. :)

ayanuts said...

heppy belated birthday :)

Hanie Dew said...

I komen entey ni dr my xperia arc s. Kekkekekeke..

29 marvh lmbt lagi..hahaha..buat entey reminder la nnt..ok.

Jue said...

aku lmah update entry guna fon, feel kureng hahaha

pergh lyn novel, novel yg aku tulis ko dah bc lom