Sunday, February 26, 2012

Done !

Lamanya tidak menghapdate belog . seghiyes rindu ;) erm, rindu dekat semuanya lah..itu ini and whateverlah kan. anda semua apa citer ? dah tengok adnan sempit 2 ? aku pulak mesti lah belum . sobs sobs . but chill. nanti aku nak donlod jer , ngehngeh . mentang-mentanglah dah pandai donlod moviekan memang asyik donlod jer movie yang rasa macam best . seronok habaq hang sampai tak setadi . erk . teruks kan . dats why lah starting from this week den tak bawak lappy dah , kalau bawak kan , err, lappy nih asyik panggil jea taw , nak fokus dekat buku tersayang pun tak tenteram . heheh <3 hopefully lepasni tenteram lah yer ;)


oke , ekceli aku nak cakap yang finally siap pon aku isi borang UPU . err , aku ingat lepas spm tu jer yang last aku kena isi , rupanya ada lagi . takpa takpa , UPU ni ler nak tentukan mana U yang akan aku duk bulan 9 ni . takot pon hadoo . pointer pun cukup makan ja . hopefully pointer sem 2 nih lebih lebih bagus dari sem 1 dulu ni . Amin . so thats why lah aku kena korbankan semua walaupun raya korban lambat lagi. hikhik . nak berjaya mesti berkorban kan ? macam tu lah jgak cinta . eh tetiba. haha !


aku amik masa smpai sebulan jugaklah nak esi UPU ni  ,seghiyes beb ! aku esi dah sampai dekat pemilihan U tu, trus aku keluar . haha . konfius kot . mengalahkan jawab soklan SPM yang lalu jer . kwekwek*bunyi itik*
apa-apa pun , kita hanya merancang dan Allah yang menentukan . semoga aku mendapat kos yang aku nak sangat2 tu . amin .


oke, bye uols . take care . and for sure belog ni akan bersawang . takpa, pasni aku vacuum balik sawang2 tuh . ngehngeh . Assalamualaikum :)


#tetiba rindu kenangan lalu :') apakah ?!
#pasni akan curikcurik online time sciencekomp je lah. hikhok :3

2 comments:

Mr.Clive said...

hi misluvcoklat!hehe comel je nama.anyway,apa khabar?harap2 sihat... :)

and nice to see ur here!

najmi^^ said...

UPU~ miss that precious moment!