Friday, January 13, 2012

Result Muet .

12.01 am , 12/1/2012 :

 bhai , nak check result muet gena ? *nervous*  blablabla .

12.01 am,

taip MUET 93032909**** to 15888 .

a few minute later , TET TET TET TET * bunyik belekceryk*
open inbox :
I/C no : 93**********
Band : 6 

Yeaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ! 



eh , tapi bukan result aku lah . 
hahah ! 
memang tak ahhh !
 kalau result muet aku cemni ,
aku buat kenduri 100 hari 100 malam baq hiang ! haha/
oh mai gosh , 
mungkin ada silap tang mana 2 la ni kalau aku dpt band 6 tuu. , 
nukan apa , apa barennggg band six , aku ben-10 la woi ! hahah. 
upssss , sori uolsss, iolss terRIAK pulak -,- 
hewhew .
result muet aku tidak lah segempak orang yang dapat band 6 ,
oh lupa , Congrats lah yang dapat band 6 tu , kau makan apa ? hahah!
sapa yang kenal aku , mesti tau , im not good in my english , take note disitu . 
whatsoever , alhamdulillah , aku dapat band takpandaitakbodo bak kata teacher aku , haha.
nak taw aku band bapa ? ha cer uols kewrew ni : 3+2+9+8-11-8-3+3 = ? 
itu jelah band aku dapat . hikhok. 

eh, aku nak repeat ke hah ? *THINK* 
rasa cam malaih pulak , bukan pa kalau repeat pun dok tera tu jugak buat hapa ? 
toi dak ? haha !
oh yea , im home babehhh ! 
tadi balik kmp teruih p kangar then p pekene aih kaciang baq hiang ! haha .
pehtu makiang laksa , nyumnyum ! tedap ngat lah awokk . aum :D
but esok pukui lapan balik kmp balik sebab nak pih Chem Fren ! 
UPS dekat dah woi , i hope i can perform well in this Mid sem 2 exam , Amin,
pray for me ! wish me luck babeh , kbhoi ! :)


#saya buat mereka risau , maaf :(
#kalau ditentukan saya tak akan jadi begitu , maka , saya tetap tidak akan jadi begitu walau bebagai cara saya buat untuk jadi begitu . saya redha :)
#saya terharu , *nak nanges*
*tetiba ber-saya saya , haha ! kbye !*

2 comments:

FYA PELANG! said...

taniah, band 3. eh, tak payah repeat. buang mase. tu da oke da buat sambung degree. yg penting skang, focus final :)

misluvcoklat said...

ohyeah !
thank you sis :)
memey asa mls nak repeat ,
sbb bkn nk amik medic pun.
hikhik :)