Saturday, January 21, 2012

Cool blog !

Cool sangat ke blog aku ? hahah ,
oh puhlease , jangan perahsantan oke !
bukan nak cakap pasal blog tercool or what ,
buat nak cakap pasai cool blog , pernah minum ?
hewhew , perlis dah maju woi , cool blog pun dah ada , (saja wat kecoh,pdhl dh lama dh wujud--")
tutti frutti bila lagi ? ahah ~ im waitingg baby :*

this is fact , since yesterday , aku dah minum 3 jenis cool blog okeh babehh ,
hahah , kau minum ke kau melantak , hewhew .
ala, kemarin after balik matriks iols teruih pergi Taimesekuer( KL kata TIMESQUARE) ,
jange mu ingat perlaih takdop taime sekuer , perlis pun hadoo uolss .ahah~
C-mart actually , and cool blog is one of my favourite ,
sapa nak belanja aku terima , hahah !

aku paling suka  ni  oreo blog  perisa choclate/vanilla .
topping lak aku suka amik yang cincau tu je kekadang je aku amik topping black pearl ,
other perisa yang aku pernah try  , smoothie blog - pineapple , serious superb!
cofee blog - latte/mocha , not bad ler :)
nati aku nak try perisan lain pulak , heheh . any suggestion ?
kbai :)




9 comments:

Original CikTeddy said...

hamboi sodapnye..saje je kan wat trliur kite?hehe

misluvcoklat said...

ehehe ! mst ah sedap .
wink;)

ZiErWa zAiNaL said...

blh tgk je la..huhu
sedih2.. blh kn nk mnum cool blog tp x nk ais..hehe

jenguk dan komen kalau sudi =) : Short Speech Ecom 1

ZiErWa zAiNaL said...

blh tgk je la..huhu
sedih2.. blh kn nk mnum cool blog tp x nk ais..hehe

jenguk dan komen kalau sudi =) : Short Speech Ecom 1

Original CikTeddy said...

bile nk update?hehe

misluvcoklat said...

@zierwazainal :
ehehe , cool blog xdak ice ?
acano tu ?
jd hotblog lew cemtuh. hikhik :D

misluvcoklat said...

@cikTeddy :
ahah , cuti raya cina, so kna cuti hapdet gak.kehkeh.
bole cemtu ? ;P

ZiErWa zAiNaL said...

hehe..tu la..asyik tgk org minum je..teringin tp x blh..huhu

misluvcoklat said...

awat ,? xleh mnom ice ka ?
siannya ..xpaa..
saborr je lahh . hehe ;)