Sunday, December 4, 2011

Addicted ♥

Assalamualaikum , Hai and Hello !
oh, Happy weekend uols . cuti pegi kemana jaa ? weehee ! this week aku layan korea lagi .
memang seronok la aku bila hari jumaat datang , memang dalam fikiran aku , rumah and korean drama/movie !
hahah ! bila dah addict memang cemni kan ? pheww ~
bangun mysoju, makan mysoju, tidoq pon mysoju, HAHA!
pergh ! macam orang kemaruk bercinta aihh !
cinta ? cinta itu buta ? lalalala ~ *muehehe

cerita yang aku sempat layan :
1. You've Fallen For Me / Heartstrings


OMG! seriusly bg pendapat aku cerita ni best . Nak taw cita ni cemana korang tgok sendiri lah .
malas pulak nak wat sinopsis kan , ekceli, aku tgok pon bru sampai episode 9, citer ni ada 15 episode.
hehe. peace yow (Y)  but , antara sin dengan director tu aku pilih director tu lagi. sweeett ! ahah~

2. Tree Of Heaven
ya ampunn, seriously citer ni super duper bestttttttttttttt! bayangkan bila aku dengar Ost lagu ni pun dah boleh terbayang balik cerita ni . pheww :'3 sedih giler ah cita ni, memang tacing tahap la kan :')


3. Baby and I

ala tomey tomey !Ohoiiii! comel sangat baby tuu . ahah ~ but , main character tu lagi comel. hikhik.
cerita ni agak tacing sikit tapi cool . best :)

4. My Tutor Friend

weheee ! citer ni lawak pun adoo ! tapi sweet gitu . ahah ~dan konfem lah bestttt!

hampa - hampa yang dok layan korea tu,cer suggest cerita korea yang besttt,
boleh lah aku layan lagi next week . ahah ~
kbye .

p/s : 6dis = result . result tu apa ? cerita korea gak eh ? tacing ke funny ke ? muahehe. seriau ngat ah.kbye.

5 comments:

Ezy Chiaki said...

saye layan MyGirl je..
haha

misluvcoklat said...

oh, nanti sy try layan cita tu pulak.
heheh :)

Anonymous said...

raritan valley pharmacy http://nextdayshippingpharmacy.com/products/prazosin.htm why is team working important in pharmacy

AMYCYRUS said...

Hang tengok online ka CD? Kalau ada dalam external disc, aku nak pinjam :/

misluvcoklat said...

Online je weh
Klu movie km tgok kat utube.
N drama dekat mysoju.com