Saturday, November 26, 2011

peace (Y)

Assalamualaikum , hello , and hye  ! :)
rumah manis rumah der . hee :D
baru jer seminggu dah balik rumah kan.
inilah untungnya rumah dekat :)
alhamdulillah ! aku enjoy dengan life aku sekarang .
best . tenang . seriously aku rasa tenang sangat .
before ni bukan tak tenang tapi entah la ,
ada ja something yang tak penting aku pikirkan :)
now , takpayah pikiaq lah benda yang tak penting tu .
just go on dengan life sekarang kan :)
apa yang penting , misi akuu .
ohh, aku harap berjaya la eh ?
amin . amin. amin. 
hehe.

esok kena bangun awal sebab nak pegi penang .
sepupu aku kot ,eh sepupu ke ? entah la tapi ada la pupu tu.hikhik
esok dia kawen . aku taktau napa rasa cam berat hati je nak p.
tapi , aku mestii dan memang aku p lah kan.
takkan nak dok umah sorang2 kot .
oh memey tak lah kan.
oklahh , aku nak layan korean drama pulak.
addict wey addict .
kbye <3

 oppa , saranghaeyo &hearts;

2 comments:

Ezy Chiaki said...

untungla duk umh..
jeles2..

misluvcoklat said...

ahah.
memang untung lah kan .
hehe :)