Sunday, November 13, 2011

Esroooo ! ♥


excited nyeww kiteww rasewww . hikhik
dah lama nak post pasal benda ni tapi simpan dulu. hahah.
takda apapun senanya bagi korang . but for me ianya bermakna.wahaha
SERONOK JUGAK stalk fb orang kan ?
wahaha ! tetiba jadi SPYware pulakk.
dush3X! banyak info guwa dapat der .
maaf lahh, aku over excited . miahaha.
terjumpak  page budak yang aku gelar dia Esroo .
serius dulu aku benci tahap gaban dengan budak neh .
eh, macam nak taboh taboh lah muka dia tu , 
nampak orang muka cemdia pun takboleh.
nak muntah aku tengok . err, *bkn menghina keyh :)

eh, tapi sekarang tak dah .
dia pun aku rasa dah jadi budak baik dah ha. muka pun suci dah aku tengok.
miahaha. jahat mulut hianggg !
eh, hang maken err maken err..
haha. hang ikot aku ka weyh ?
dulu time kita jumpa alahai sekeping mcam playwood.
sekarang ? erk ? aku pun dah xcam hiang dah.
hahaha. btw aku ada plan.
hiang tunggu weyh hiang tunggu na.
tu pun kalau berjaya la plan aku.
HAHAHAHA *gelas puas ! :))

kbye !

6 comments:

Kak Sal said...

haa..nie mesti ada rancangan nak mengena nehh..ce bisik sket nak denga...kot2 jadik bf lak karang org yg mcm playwood tuh...miahahhaha

misluvcoklat said...

AHAHA !
tahu tak pe lah siss .
hikhik.
bf ?
err,no komen.
hahah :))

mirul said...

Astro, macam macam ada.
haha.
plan apee dikkkkk?
kongsi lahhh ?

misluvcoklat said...

ahaha.
vudu la kauu.
haha. nati ah aku kasii taww.
kongsi?
eh lu langsi lu mati. ahah !

mirul said...

ahah.
lol lau kau dek :p
jangan tinggal daku :*

misluvcoklat said...

ahah!
gedik !