Saturday, November 12, 2011

11.11.11 --> Shark Night 3D

korang dah tengokk ? tadi aku keluar dengan bff aku pegi tengok citer ni lah haa . aku pih tengok kat jitra mall jer . tapi kat situ dia takda Shark Night yang 3D punya. only yang biasa je , means xda 3D . but sowkay . kami tengok jugak . memang tak sia sia lah tengok pon sebab best ! superb ! agak banyak lah adengan yang mengejutkan , bikin saspender jer . tapi aku rasa jalan cerita dia kita boleh agak sebab aku rasa banyak jugak cerita omputih jalan cerita dia cemtu . walau apapun tetap best . walaupun x 3D pun dah terkejut . tambah 3D kan ? 

btw harini letih kot .bajet macam aku drive jer kan. hehe. seharian keluar (xdala seharian sgt.hikhik) yelahh, dah habis tengok wayang kat JitraMall terus pi AlorStar pulak cari McD . haha. Mcd punya pasai , lautan api pun aku sanggup renangi *ceh,dop hiperball jer aku kan. hikhik :D

p/s : apasal tarikh 11.11.11 ni ramai yang kecoh sangat ? kat mukabukulali belungguk post pasal sebelassebelassebelas ni .chill la weh. tarikh je pun. haha. btw , congrats to all yang kahwin , bertunang and so on hari ni okeh . kbye ♥



LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

2 comments:

FarhanahAdzlan said...

nak tengok tp xde masa..hehe..

maybe sbab no tu cantik sangat kodd..hehe=)

misluvcoklat said...

ahah.
xpa try cri dkt youtube.
tengok kat situ pun oke.
pree op cas :)

haha. mungkinmungkin :)