Sunday, October 16, 2011

aku nak berdiri atas kaki kau boleh ?

morning (!) totaly , now already 5 a.m. i cant sleep tonight . im also cant stdy .  i cant consentrate to my stdy lately. this thing make me worry and tension and tension and tension . boleh jadi gila aku cmni . nauzubillahminzalik. 

seriously im say , "kita akan sihat bila hati kita sihat " kan ? jyeah, hati aku kurang sihat . omg ? what has happened to me ? idky ! lately i always think about my past :'/ oh, its hard babe ! ohh my dear problem, you come on the wrong time, can you come after i finish my pspm? please, im begging you give me finish my final first. that is important for me .eh, kalau boleh kau tak mai terus pun lagi bagus . kan ?


eh ,aku rasa kan macam nak keluar je matriks .but, kat mana aku nak stdy ..? err, jyeah , semakin lama semakin mencabar dunia ni kan  . aku kena berdiri atas kaki aku sendiri .ekceli bukan apa, kalau aku berdiri atas kaki kau nanti patah pulak kaki kau , sapa nak jawab ? grr~! kbye :'/

p/s : teruknya manglish akuu ,*sedih dgn dirisendiri :'/



LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

2 comments:

ila said...

aah kn kalau diri ats kaki org lain patah pulak.
btw stdy elok2/

misluvcoklat said...

haha. kan :)
thnx .