Friday, August 26, 2011

Lagu raya mana ?

Haiyak !
geram kot.
bukak radio lagu raya cipot je .
baru nak amik feel time buat kuih raya tadi. grr~!
HAHA.
eh,korang dah buat kuih raya ?
aku? dah, baru dua jenis.
kak aku buat sejenis.
dan aku buat sejenis.
teehee :D
xpaxpa , aku taw, kuih raya yang aku buat lah yang sedapkan?
ah,cepat kau kata ya ! cepat!! HAHA!:p

cakap pasal lagu raya ,
perasan tak yang lagu raya sekarang teramatlah TAK BEST ! kan  ?
but, lagu raya dulu,
pergh ! BEST! 
bila dengar pon ada feel kan ?
but lagu raya sekarang ? hmppph -,-
mata ke atas tangan ke dada je lah en.
but, tak semua,adalah cipot je yang best pun.
huhu.
okaylah, nak sahur. BYE !


LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

7 comments:

teha said...

betol2.. lagu rye dulu2 lg bestt... hehe

btw , selamat hari rye :)

misluvcoklat said...

Kann? teehee:)
selamat hari raya too !

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

selamat hari raya:)

Anonymous said...

no le creo
http://rsfiles.servehttp.com/

eleanor

mirul said...

harini bru dorg letak lagu raya bykbyk. dengar smpai lebam ! haha. home sweet home.

misluvcoklat said...

@mohdhazlan : Selamat hari raya too :)

misluvcoklat said...

@mirul : haha. betul2.
myb sbb hrini org suma pakat balik kg en.
bg ada feel siket.
huhu.
yeke?
ada aku kesah ke wey?HAHA ;p