Thursday, June 16, 2011

15 jun 2011 =')

assalamualaikum .... ! weyyyy 15 jun dah weyy ! nak flashback 15 jun 2009 dak ? haha ! toksoh dok ngarot lah . errr, apa aku merapu ni wey .. XD haha..

okay, maaf, intro yang macam nak makan kaki ayam jer.. hakhak.. korang suma apa citer wey, pergh ! lama aku tidok klik pada new post . hee.. bizi gila baq hang ! huhu . macam biasa, thanx lah korang -korang yang lawat page aku, yang follow, yang klik iklan.. hehehe..tima kasih wey.. jasa mu tetap ku kenang sampai hari esok sahaja.. hihi..

erm, entri macam tah paper jer kan?haha..biaq lah, ekceli aku nak letak jugak tittle 15JUN ni... awat tiktaw :P hee~ sebenaqnya aku bnyak citer nak diciter kan , tapi masa tidak mengizinkan ..aku online ni pun sebab nak search short story yang teacher aku soh search//hee~ okay lah wey ! byebyebye..!

take care ! ~GARNIER~



LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

6 comments:

Cik Ezy said...

ade ape ngn 15jun?
hee

misluvcoklat said...

hari yg perlu di ingati..
haha XD

amirul ikhwan said...

ehem ehem dik..
peewit ! XD

misluvcoklat said...

xyah dok piwit sgt lah..
haha,,

cer nyanyi lagu salem - tinggai kenangan..
hihi :D

Anonymous said...

charleston fashion designers http://clothingtrends.eu/replay-brand39.html fashion design equipment supplies 1938383

Mischenta ima said...

o kak curi2 update blog yer...hehehehhe