Thursday, May 5, 2011

serius terkezutt !

terkezut awat aih ? nampak hantu kerr ? hantuhantu jangan cakap,dah pukol 3,25 pagi nih baq hang . satgi tak pasai pasai hantu makcik karipap mai pulak . lalala ~ (yea,aku suka kump.BALAS .kahkah. sep double meaning dorg pnya lawak , dan aku xpaham ler,.lalala)

oke, n3 nih bukan nak cakap pasai hantu makcik karipap baq hang , cuma nak cakap aku terkejut sikit je lah bila aku bukak blog aku nih guna Mozilla FireFox. Aku selalu guna google chrome sebab laju sikit kot..huhu..cer kome tengok perbezaan dia . huhu.

via Google Chrome

via  MOZILLA FIREFOX


see aku punya border untuk tittle post and sidebar . klu google chrome dia nmpak jugak curve tu kan,kalau mozilla dia nmpak kotak jer ? hampehh. so,conclusion nya blog aku best(best ke) view by Google Chrome. sekian :)
LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

9 comments:

syazana.not.single said...

wa bkak blog lu guna google chrome.
x best pon.
hak3.
kidding.
hik3.
=)

misluvcoklat said...

hahaha.
oke..
fineee ~~
hahaha XD

nelly said...

lawa tau ^^

misluvcoklat said...

hee:D
tenkiu taw ^^

budak ice said...

mmg slalu blogwalking pkai chrome ..so jgn risau psl ur blog image...snts nmpk comel..hehe..

misluvcoklat said...

hehe,
tengs yaww ;D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

bl0g lolly best guna mozilla. heheh !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

bl0g lolly best guna mozilla. heheh !

misluvcoklat said...

ohh..blog sis guna apa pun tetap best !
siyez ..hehe ;D