Monday, May 9, 2011

REZEKI ITU ADA DIMANA MANA.

finally , habis kot hutang -hutang tutorial yang korang requestkan aku dah langsaikan kan ? sori kalau dua tiga hari korang request tapi baru harini aku sempat buad. dan aku pun tak sempat nak link kan dekat page tutorial aku tu . huhu. esok esok je lah .

eh, esok form 6 dah start ekh ? korang yang masuk ke form6 tu selamat kembali ke sekolah , ingat , kat mana mana pun kita boleh berjaya okay . ALLAH TAW YANG TERBAIK UNTUK KITA  okay ;) so, chaiyok chaiyokk !

 hem, aku dah decide yang aku nak p matriks. lagipun aku takmau berpisah dengan man and syaz lagi (mata ke atas, tangan ke bahu)hahaXD .hem, aku tak baca lagi borang yang pasai matriks tu . satgi baru nak baca . ayah aku dah beleter memanjang sebab aku buat kisah tak kisah jer . haha. ayah aku takut 6t jadi kalut pulak bila tak prepare awai -awai..huhu.okok..satgi adik baca laa..huhuhu...


btw, ramai jugak kengkawan aku yg dapat jauh jauh . bestnya . uitm aku pun dpt kat arau jugak hang taww. dah la sama dengan man . hish budak ni, dah la sekolah rendah kelas sekali , sekolah menangah sekali , ni nak smbg blajaq pon sekali ? haih jangan laki sekali sudah . kahkah.oke, kalau korang nak taw, aku xtaw nak cakap apa, so thats why lah aku merapu bagai. haha. okelah. byee . assalamualaikum :)

P/S: isi kandungan dengan tajuk dia kena dak ? klu buat krgn spm cmni,huihhh.A++++habaq hang. sori,aku xtaw nk letak tajuk apa.


LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

4 comments:

syazana.not.single said...

betul la tu,
wa pon mmg xmau berpisah dgn lu.
tngok2 dpt bilik sekali, perhh,
mmg dream comes true lah.
*mata ke atas, tgn ke dada*
hik3

misluvcoklat said...

hahahahahahahaha...
kan kan kan ?
(mata ke atas tangan ke bahu, lidah terjelir Xp)

cemomoi said...

nak kongsi laki... bole kot...

misluvcoklat said...

haha..
boleh mmg boleh.
tapu nak dgn xnak je..
kekeke.