Sunday, May 15, 2011

memang lumrah kucing aku mati kat jalan raya ke ?

huuuu...firstly nak cakap alhamdulillah, sebab that 'bitch' dah kena tangkap dengan polis . like i said before,sepandai pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jugak . semoga kau terima hukumannya yang sepatutnya :')


secondly, aku nak cakap yang kucing aku yang hilang tu rupa-rupanya dah mati T__________T inalillahiwainnailahirojiun. semalam kak aku jumpa dekat atas divider tepi jalan tu. fyi,dia xpernah pon pegi kat situ. dan yang paling heran time bila dia turun dari umah pun aku taktaw. mungkin takdir dia...sobs...aku bawu jer pas kebumikan dia dekat tanah perkuburan kucing belakang umah aku. wuuuuu....sedih aku tengok dia, menitis air mata bila aku tengok anak yang rapat ngan dia pun turun jugak pegi cium cium...huuu..sedih wey sedihhh...tak sempat dia nak raya tahun nii :(((


ipinnnnn :(


huuuu,dalam kenangan..... 6 tahun dia stay dengan femly aku, macammacm kenangan.dia pun banyak nama kitorang bagi,haha..sukati jer kan. mula mula ciciyola--->comel--->ibu (sebab dia ada anak)--->ipin a.k.a tok ipin (sebab dia ada cucu)..hee :D dia ni bagus taw sebab kalau dia nak berak atau melabur ,dia p dekat dalam toilet . dia suka tidur dalam bilik mak aku, kekadang bilik aku, kalau kitorang tidur buas mana pun, letak kaki atas dia pun dia buad bodo jer ..dan bila kita tidur dan panggil dia naik atas kita, dia mesti akan naik pastu buat macam urut-urut tuuu..huuuu...sedih lar,dah ler mata ijauuuu :(

oke lah, aku mengantuk ni, maybe nak tidur kejap sebab semalam tido lewat..huuu..bye .
 ni last year time kak comel (anak dia) mati, dia turun tengok.sobs :(



LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

7 comments:

amirul ikhwan said...

sabar ye dik..hehe :)

misluvcoklat said...

heheh.
ok jea bhai .
thnx yo,

syazana.not.single said...

huhu, comel la kucin lu.
sian umur x pnjang.
xpa, dia doakn lu slalu sbb lu jaga dia.
=)

misluvcoklat said...

amin.
hee ;D

Fathiah Hamim said...

COMELLLLLLAAAAAAA! kesiannn. sob3.
semoga tabah! :/

nuR izyan said...

ala..jangan sedih2..
comel kucing kamu :)

Memo_Hazel said...

memo maseh sedih kucing memo mati. memo rindu dia. http://memohazel.blogspot.com/2011/05/kau-pergi-juaaa.html