Friday, May 20, 2011

Malam ni aku tidur dekat hospital !

yuhuuuu ! assalamualaikummm =)
nampak nya malam ni terpaksa lah aku tidur dihospital. wuwuwu..ehhh,jangan salah paham yer . bukan aku yang sakit. mak aku lah :( so, aku lah peneman dia malam ni, esok dan lusa kalau mak aku xkuar lagi aku xboleh tunggu dah sebab nak pack barang bagai =(


sebenarnya , tadi mak aku demam, panas gila baq hang ! pastu ketaq . xpenah pulak aku nampak mak aku demam sampai ketaq tera tuu. then, aku ngan kak aku decide kal ayah kami jer lah, suh bawak pegi hospital sebab time tu ayah aku keja . maw nak harap anak-anak dia nih, lesen kereta haroom . ada yang ada lesen tak berani nak bawak. yang tak lulus jpj tu berani kot =p, tapi tak da lesen plak. satgi kot semua masuk wad plak. kehkeh.


herm, harap-harap mak aku boleh balik cepat lahh...tapi tak sure jugak lah sebab dokter cakap dalam air kencing mak aku ada nanah dan terkena jangkitan kuman. so dokter takut kot jangkitan kuman tu merebak sampai ke jantung, thats why lah kena tahan . oh emm jayy ! dah la isnin ni aku masuk matrik. satu barang apa pun tak pack lagii.. pastuu, nampaknya ,aku pegi matrik tu dengan ayah aku jaa laahh kalau mak aku tak dapat keluar esok atau lusaaa...wuwuwuww...doktor, tolonglah kuarkan mak saya dgn segera. hem :(okelah,bye !..

8 comments:

Cik Ezy said...

arap mak awk cpt sembuh..
doa byk2 ye..
=)

SYAHIDAH PAMIDI said...

semoga mak awk cepat sembuh :)

pu3mas said...

semoga mak cepat sembuh ye...

syazana.not.single said...

aiyo, hrp2 mak lu cpt sembuh la na.
mak wa pon asanya xleh p gak isnin ne sbb nnt sapa nk amek adik wa skolah plak.
huhu.

misluvcoklat said...

@xik ezy : aminn..
ok..insyaALLAH =')

misluvcoklat said...

@syahidah : Amin..thnx =')

misluvcoklat said...

@pu3 mas : aminn,,thnx =')

misluvcoklat said...

@syaz: amin...hemm,
tp susah la klu mak wa xikot,,
T_________T
wuwuwuw~