Saturday, May 14, 2011

EEE ! nih yang aku tension nii...mana kucing aku...kena simbah asid???

alhamdulillah,boleh pon sign in blog ni. yea , aku taw..semua macam aku kan ? sebab ada maintanance ke apakenda tah . wateverr..tp ni yang aku tension ni...aku nak decorate kawan aku punya blog pon xleh lagi...haih~sabor je lah.. entri kemarin semua xdak kan ? huhu.. masalah problem..huhu...


wey, kucing aku wey ...hilang entah kemana. 24jam dah hilang nih,dah bulih buat polis report mau manusia nih. haih..sedih laaa T_____T 6 tahun kot kucing tu dgn femly aku, kami semua mmg sayang giler ah kat dia. orang kata kalau kucing kita bela , kalau dia nak mati dia akan p jauh jauh.huuu..masalahnya dia mati ka ? keliling umah aku ngan femly aku cari taw, salunya dia juz turun kejap jer untuk membuang hajat bagai, usha-usha pakwe,pastu dia naik balik atas umah,,tapi kemarin dia xdakkk .sobs..sedih sedih..kalau dia mati mana bangkai dia ? omg,,ipinnn,,,we miss youuuu :(( balik la ipinnnnn........T_________T


hem,ni satu lagi cerita sedih...petang tadi makngah aku telipon, dia bagitau adik ipar dia kena simbah asid semalam pukul 2pagi...astafirullah hal azim. serius terkejut . jatuh air mata dengar wey T___T walaupun aku tak berapa kenal dengan adik ipar makngah aku tu, tapi aku selalu lah jugak jumpa dia time raya,kenduri bagai . muda lagi ,umur lingkungan 20an++ camtu lah, rupa pun segak . aku tengok dia macam pendiam jer . taktaw lah apa punca sampai orang sanggup simbah acid ... dia tinggal seorang rasanya kat umah dia , semalam lepas balik keja , dia mandi bagai, pastu ada orang ketuk pintu dan panggil salam . so, maybe dia ingat kawan dia  ,dia pun bukak pintu pastu terus kena simbah dengan asid  . tadi doktor kata 50-50.. tah lah wey, habis muka dengan badan dia terbakar :(( so,dia dihantar ke hospital kat kedah tu. esok aku dengan femly aku nak p melawat ..insyaALLAH.. apapun,tolong doakan semoga adik ipar makngah aku tu selamat dan tabah dengan dugaan ni ya..aminnn ..

okaylah, aku undur diri dulu..assalamualaikum...



LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

6 comments:

Mischenta ima said...

hehehehehe..kucing akak ilg ker ???

misluvcoklat said...

a'ah dik,
p mana xtaw lah.
salunye dia turun kejap je.
ni xblik2 pon ;(

m!3yr4h_LolLy said...

p buat report polis cepat.. hee

misluvcoklat said...

hee :p
6t polis ckp wat terok plak.
kucing ilang pon nak report,,
hik3 XD

Mischenta ima said...

skg jmpa dak g kcg tuh????

misluvcoklat said...

jmpa myt dia jer dik :(