Sunday, May 1, 2011

Bulan May Dah Mei .

Erk, cepatnya masa , bulan May dah mei wey . 22 hari je lagi aku boleh dok mangkit lewat bagai, lepastu aku dah kena sambung belajaq . ekceli aku pun xkonfem g nak p ke x matriks tu . hehe, tp buat masa la ni itu jer yang ada. nak tggu upu pulak . bila mau keluar hah ? syaz, man , lu worang konfem kah mau masuk matriks or tgok upu dlu bru decide ? wa pening lerrr . xtaw nak yg mana satu . hee .


tadi aku p SP . perghh, oghe ramey boh . *bhsa apa aku ckp xtaw* aku pi sebab p cari kain nak buat baju kurung untuk dibawa ke mana mana tempat aku smbung belajar lahh . *mcm kt perlih xda kainn jer no* balik tu aku singgah kat jitra sebab dah plan nak makan kat tempat biasa . tup tup . hampa hatiku bila kedai tu tutup bhai ! lapor giler ahh. last last p makan kat jitra mall tu jer . pak aii, kat jitra mall tadi sesak gilerr ahh, biasalah derr,nama pun hari cuti . lagipun kan, kat situ kan ada panggung wayang , so org perlis pun pergi lah bertumpang panggung wayang dgn depa tu . almaklumla , kt perlis ni kan xdak panggung wayang  X( huhuhu.

eh eh, malam ni mentor, ayish protege noh terkeluar lerr . ya ampun, kesian banget dong . xder rezeki kot . markah dorg malam ni alahai ,beza 1,2 markah je punn.isk3. btw, aku memang dah agak Ayish terkeluar bila ally ckp beza markah satu dua jep . hem, so, tggal lah ratna dgn shiha. aku suka shiha . suara dia kebaboom. tapi, aku suka salma lagi . dia lagi terbaik . aku rasa juara & naib juara mentor musim ni antara salma dgn shiha jer . tp xtaw lah kan . mcm2 boleh terjadi. tapi mentor akhir bila hah ? please lah bg dia habis sebelum aku smbg blaja. hehe. okay lah.chow :)


LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

5 comments:

syazana.not.single said...

huhu.
wa pon tggu upu dlu.
klw dpt u bagos and course pon terbaik, wa pilih upu la.
klw x, wa amek matriks sajok.

perhh, siap p beli kain noh, mcm nak raya ja.
hak3. wa xtau lah nk p beli ke x,
bju kurung wa pon mcm x bapa nk ckup ja, hik3.

p/s td wa pon dok kat sp.

misluvcoklat said...

haha. tu lah..ayah wa ckp raya nih xpyh bli dh kot .hihi..

lerr,myb harini rombongan ke SP kot . fatin S pon p Sp rini.hik3 :D

amirul ikhwan said...

patut aa nmpk dye td :p

Cik Ezy said...

dh lame xlyn mentor..
tp arap2 salma la yg menang..
hehekk

misluvcoklat said...

@mirul : eee, nak mohong p tang len lerr :p

@cikEzy:
heheh..tu laa..
mst dia mnang kot :D