Thursday, May 12, 2011

Blog Aku Xboleh Nak Bukak + Aku terpengaruh dengan tulisan blueblue bukan video blue yer :p

Assalamualaikum :)

Oh Em Jayyy ! you know what ? tadi blog aku xbleh nak sign in ! dia jadik error natang hapatah, lupa plak nak print screen .  aku pun taktaw lah sebab apa . agak gelabah jugak lah.ingatkan tak boleh sign in sampai bila bila -.-  sebab aku off lappy then try on balik then nak sign in tak boleh  jugak . last last aku delete all cookies tu, nasib baik dah boleh sign in dan update blog. he he :D


oh, yaa ! aku konfem semua orang dah taw pasai tulisan blueblue ni . alah, tulisan blueblue dekat facebook tuu . aku sukaaa ! haha. kalau komen jer mesti nak selitkan jugak tulisan blue tu walaupun xdakkena mengena dgn topik yg sdg dibincangkan. haha.. bangge sangat ke wat tulisan  blue blue tu ? hee ! tak bangga tapi like like like ! jangan pikir kau hebat sangat dengan tulisan blueblue kau tuu . kerh kerh kerh . kalau im tak bleh nak tag tulisan blueblue tu, thats why lah aku salu off jer im aku tu (mata keatas, tangan ke dada). haha. oke lah . bye .

cupcup : taklama lagi dah nak masuk matrik. takottakot;p
cupcup: tajuk entri bukan main panjang gedabak, meh entri ciput. haha. saja je nak update XD


LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

12 comments:

nelly said...

masuk matrik ?
all the best !

Mischenta ima said...

heheehheeheh..kita lbih kurg samalah akak...owg kdg2 sukaa like jgk..n tdi belog mmg mengong ! huu.. =.=

misluvcoklat said...

@mischente ima :
lahh,igtkan akak jer yg jd cmtoo.
haha..

misluvcoklat said...

@nelly : tengs yaw ;D

Amoi said...

kenapa ai masih sukar memahaminya?

tulisan blue blue?

Scya Lollita said...

huu , cik baru tersampuk dgn tulisan blue blue tu :D

SYAHIDAH PAMIDI said...

td mmg tak leh nak sign in pon...komen pon xle...mnde alah ni yg ade prob...bkn lappy kite...

btw,gud luck 4 matrik :D

Cik Ezy said...

blogspot mmg prob kejap td kn..
sume org jdk mngse..
huhuuuu

misluvcoklat said...

@tee:
yup,
alah,dkt fb tu :)
hee ;DD

misluvcoklat said...

@syahidah :patot ler pon.
siyez bikin org rsau jep.
hehe.
tengs yaw ;D

misluvcoklat said...

@scha: hee.best kan .hik3 ;D

misluvcoklat said...

@cik ezy ;
hihi..
igtkn sy sorg jer :D