Thursday, May 19, 2011

aku penat dengan semua ni !


Tedia (!) post tittle yang over gila hang pikah ! tsk3 . haha ! oh, lupa ..assalamualaikum korang (kalau ada yg bca lah :P) 3 hari tak hapdet blog , nanti 3 bulan pulak aku tak hapdet  bila sambung blajar . cehceh. aku memang suka cakap over =.=  eh korang, aku ada buat tutorial tentang minima template taw, cara nak decorate blog menggunakan minima template macam blog aku ni . boleh dikatakan full jugak lah. err, full kah? tahla, korang cek jer sendiri okay :) klik SINI.


okay, back to the topik, 3 hari tak hapdet sebab aku bz giler ah , yelah, persiapan terakhir sebelum masuk matriks, euww~ banyak gila ah kerja kena buat, beli tu beli ni , banyak jugak duit ayah aku habis, oh em jayy (!) kesian pulak rasa, tapi nak buat gena kan , dah memang semua tu barang keperluan yang kena beli .hem , this week, boleh dikatakan setiap hari aku xmelekat kat rumah, pegi sana pegi sini, penaaatttt T___T tapi alhamdulillah, semua dah aku beli, just setem hasil jer tak lagi, esok baru aku nak p beli . haih. letih (over dak?haha)


ekceli aku dok pikir nih, nak citer ker xmau pasai hari isnin ritu, HAHAHAHA ! geram gila taw dak ? lebih baik aku xciter kat sini ahh, bikin aku sakit ati jerr , EEE, macam nak cepuk jer muka dia tawww...haha..geram sangat! padahal salah aku jugak . ahhh, lantakk ahh ! kalau aku ingatkan apa yang terjadi hari isnin ritu memang membuatkan aku tension...HISH. nih yg aku tension nih. HAHA ! geram geram geram.. kehkeh..xpa lah, cuti sem nanti kita jumpa pulak ! eh, matrik punya cuti sem bila ? HAHAH. masuk pon harem dak lagi  kaw dah tanya pasal cuti.. what the fish lah kau pkah oii. HAHA . oke lah, bye..assalamualaikum =)

opps, lupa, terima kasih kepada korang yang sudi meh jenguk kat blog ni, dan yang follow jugak. maaf, aku xsempat nak terjah korang balik disebabkan kebizian ini, maaf :( dan terima kasih jgak !:) ok. bye.



LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

8 comments:

EpoLღsiKunang2 said...

Congrate dapat matrik. :)

misluvcoklat said...

heheh.tengs der =)

Insyirah said...

PLEASE DON'T READ THIS.YOU WILL BE
KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE
ONE YOU LOVE.NOW YOU'VE STARTED READING THIS SO DON'T STOP
THIS IS REALLY FREAKY!!!!!!!!
...1)say your name 10 times
............2)say your mom's name 5 times
3)say your crushes name 3 times
4)paste this on 4 other quizzes.if you
do this your crush will kiss you on the
nearest friday.if you don't do this after
reading this you will get bad luck
send this to 4 other quizzes in 143 minutes
when your done press F6 and the name of your crush will appear on the screen in big lettVer más

amnie azmira said...

dapat mtrik mne...

Cik Ezy said...

mula2 nk masok mmg bz giler..
hihikk..
normal la tu..
study leklok ye!
=)

misluvcoklat said...

@insyirah : serius ke? heheh ..

misluvcoklat said...

@amnie : kolej matrikulasi perlis jer.hehe :D

misluvcoklat said...

@cik Ezy:
tulah,kna pack brg bagai lagi..
hehe.
insyaALLAH =)