Tuesday, May 3, 2011

formSIX & esok 3 May = aku QTI derr ...

Ehem Ehem . Assalamualaikum , weyh weyh , esok aku ada QTI kereta . start pukoi 2, aww~ takut kot . tapi sikit jer la kan . hikhik. aku harap aku lulus. tak payah dok ulang ulang . pastu cepat sikit ler aku punya JPJ test ,so cepat jugak lah aku boleh dapat lesen .aww~ tolong doakan aku taw *wink .

Eh ,kepada budak lepasan SPM , korang dah check kelayakkan untuk memakai baju sekolah kembali ? hahaha. hamboih,mau bulih gelak . kekeke. i mean kelayakkan untuk masuk ke tingkatan6 rendah . kalau nak cek boleh ke SINI. dan korang rasa aku dapat tak ? jeng jeng .alah,, xpayah ber jeng jeng sgt ,xsaspender pon. ofkoz ler xdapat. YEAYYYYY! XD hahaha.xpayah lah aku pakai baju sekolah lagi . bye baju sekolah.aww~ekceli aku rasa sapa yg dpt matriks xdapat kot form6 ni .huhu.

hem, esok 3May, birthday adik aku , pergh , aku nak beli hadiah aper tah .lalala~ kejap jer dah 8tahun adik aku tu . ekceli adik aku tu lah yang selalu gadoh bagai dengan aku . hikhik. tapi kekadang beruntung ada adik ni, boleh suroh buat macam macam.hik3. (tu pon kalo maw buat ler:D) eh eh, ada birthday sorang lagi, sapa tah ? hikhik. weyy,HB noo ;D tua dah depa . hahaha..ok lah. esok xmo bangun lewat lagik. byebyebye :)


LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

6 comments:

Anonymous said...

birthday sy sma dgn birthday adik awk ea ?
thnx dear .
dpt chat dgn awk dh mcm hdiah birthday sy ;p

misluvcoklat said...

yep, kn dah gtaw ..
lalala~
EEE~haha.
ye la tuh .wekk! :p

hamzah ian said...

nak kek birthday

misluvcoklat said...

haha..p kedai kek...byk woo :p

Cik Ezy said...

nk test lesen ye..
arap lulus..
jgn dpt jpj skema dh r..
buat yg t'baek!

misluvcoklat said...

betul3!
hehehe...
takot klu dpt jpj pompuan bkn pe straight kot..huhu..