Friday, April 29, 2011

sehari bagaikan setahun ..

it’s a beautiful night we’re looking for something dumb to do
hey baby i think i wanna marry you
is it the look in your eyes or is it this dancing juice
who cares baby, i think i wanna marry you

aww~ Bruno Mars terbaik ! hikhik . suka sungguh aku layan lagu lagu Bruno Mars nih . oke. bukan itu aku nak cakap . semalam kan wey. sobs *(menangis)* aku xbleh online sebab beruk aku dipinjam oleh mak saudara aku . nak tak nak aku kena bagi dia pinjam jugak. hek eh .saborr je lahh . jap, iklas ke tak aku bagi pinjam ni? lalalala ~ eh, sehari tak online serius aku asa mcam setahun sebab apa? bila kita tak online kita xdapat apa2 maklumat tentang dunia harini *(ceh!). tentang kawan kawan kita lagi*(keja nak gosip=.=.)hikhik.


bila aku tak boleh online, mula lah aku cari jalan untuk online jugak . so aku langgan maxis broadband for 2hours , rm 3 je. tup tup naah, henset aku plak dia punya setting ke hape aku taktaw lah menyebabkan tak boleh nak connect to internet . sentap hati mak nak . hilang RM3 aku mcm tuu jer. <--(alah, tigahinggit pon kau nak kecoh kat sini ?) ye ! mesti kecoh sebab tigahengit kot.macam macam boleh buat . sedangkan satusen  pon bulih sms. ini kan tigahenget ! tsk3!

tengah aku godekgodek henpon "BLACKBERI CANGGIH" aku tu,,hahaha...(perah santan) !tetiba P.A aku text . dia tanya aku check dah matriks ? dapat dak ? aku pun dgn sedihnya berkata aku xbleh nak cek, beruk xdak T__T . memandangkan dia P.A aku. so dia pon chek lah kat aku . dan ini jawapan dia :


alhamdulillah lah kan:) ramai beno eh yang dapat kat sini. dah la jauh giler dari umah aku. jenuh aku nak tempah flight nak balik raya nanti. hikhik. alaaa~jauh nye jauh nye <-- gedik gila XD   tapi aku tak taw lagi nak p ke dak . aku nak tengok result upu dulu . upu kuaq bila tah ? awai bulan mei kot kan dats mean next week. then, after that baru lah aku akan decide mana aku nak continue my study ;) oke lah . bye .


p/s : yay , QTI aku mayB 3May ni . so it means xlama lagi aku nak dapat lesen ketaaa! aww~ eksaited nak drive taw dak <--(ceh, orang lain dah jemu dah aku baru nak dapat.) ADE MAK KESAH?kekeke :D bye!

LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

16 comments:

syazwanizul said...

Tahniah! :)

miss shark said...

tahniah dapat tawaran matrix ;) saya tak dapat pun T__T

amirul ikhwan said...

kan betul what i said before..
hahaha..
jaoh benauu =p

btw congrats adik ..

trouBLe_makEr said...

lorh!! dpt skali la!!! jmpa kt sna yea!! hik3...

sangat setia said...

wah2. fizik ea ? btw, g r. life matrix, mmg best ouh :)

misluvcoklat said...

@sazwanizul : hik2.
tengkauu ;)

misluvcoklat said...

@miss shark:
thnx.
lah,yeke..try buat rayuan.
xmo sedih2 ;)

misluvcoklat said...

@mirul:
ahh, lu diam derr..haha..
jaoh kan ? :p

okay.thnx :)

misluvcoklat said...

@sangat setia :
hik3..
serius ke best?
hehe.
insy.
i will decide it later :)

misluvcoklat said...

@ trouble maker:
what? hik3..
yeke!
yeah..see u there.
insyaALLAH :)

annie said...

congrats derr :P

misluvcoklat said...

hik3.tengkiu derr XD

nuR izyan said...

thniah dear...
n gud luck k :)

misluvcoklat said...

hehe.
tengkiu sis :)

nelly said...

Tahniah ! rezeki2 ...

misluvcoklat said...

tenkiu :)
hehe.tulah.
alhmdllah :')