Monday, April 4, 2011

segala penantian telah berakhir ..yeay !


wehhh !! SAM weyy, SAM weyy , bukan SAMweyy tapi SAHEIZY SAM lerr ! dia menang ! yeaayyyy! *ovah* mcm la org xtaw kan . hikhik . aku rasa dia mmg layak menang pon . semua filem yg ada muka dia mesti best pastu boleh dikatakan pecah panggung jugaklah kan . apapun penangan cerita hantu kak limah mmg hebat lahh . hoho. TERBAIKK .


eh eh , harini (3/4/2011) kucing aku dah beranak lah , cer teka dia beranak kat mana ? kat hospital haiwan wehh.oke aku tipu. hikhik. mmg VVIP lah kucing aku tu klu smpai nk branak pun kt ospital .mgalahkan tok aku beranak mak aku jea... dia beranak kat atas bumbung umah aku wey . mcm xdak port laen dah . mentang mentang lah banjirr kan ?


 tetiba aku asa mcm cita kabhi kushi kabhi igam lah pulak . kan time mak kushi ngn igam tu beranak dorg time banjir kan , smpaikan dorg tggu  kt atas bumbung smntra pskn pyelamat tiba , hikhik. so aku rasa mcm nak letak nama anak kucing tu kabhi kushi sekor and kabhi igam sekor ., wah , keliyaa gaya !


anak2 kucing tu mak dia dah ubah tmpt dah , taw letak kat mana? dlm almari kat dlm bilik aku . hampeh jea .
eh, tapi aku dah usha anak kucing tuh , kaler itam ngn itam putih. aku xbrani nak snap gambar anak kucing tuh , stg kot terkena flash camera tuh takot mati pulak . eh, betui ka aku dok dgq org kata klu kucing kna flash kamera dia cpt mati ? ye keee ? hem , tapi aku dok snap ibu kucing tu sampai kela tak mati mati pon .kihkih *kejam dak ? stg klu kucing tuh mati aku jugak nak teyak .


eh, esok aku ada latihan keta . ya allah , takuit nyerr . hikhik . aku mmg suka wat teroks , & semalam kan weyh , 5 entri masuk draft . sebab apa ? sbb aku sendiri pon nak montah ijow baca entri tuh . hikhik. jiwang+meroyan terokks ! so, sbbkan aku xmaw bgik hmpa muntah ijow skali lebih baik aku msuk draft kn je kan . & to budak muka stok ashraf muslim + shamsul yusof *konfem lepas nih dia blnja aku SR,tp mgkin bnjir seploh kli lg dlu la..hikhik. = mat pulut , birthday ang sama ngn birthday anak kucing aku la weyyy . haha ! HBB :) 20 dah ang  , angka 1 kat depan dah tadak . tuwatuwa . hikhik .oke lah ,bye, chow ;D



LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

4 comments:

Anonymous said...

awat ramai sgt ckp aku muka mcm asraf muslim hah ?
bru aku terasa yg aku ni hensem =p
ssah2 je puji aku,xpa ptg ni mai amik duit na,,
hahah ..

thnx ikah ♥

misluvcoklat said...

@Mat Pulut ; amboi hang ! haha .
walao :O
itu yg aku nk dgr.
hikhik.

p/s: mcm la byk duit =.= & aku iklas pji ang smpena ari ang tuwaa,,hikhik ;D

Cik Ezy said...

seronok seronokkkk
kucing dh branakkk..
hahakk

misluvcoklat said...

@Cik Ezy ; betull !
lama xde anak kucing kt umah ni XD