Thursday, April 21, 2011

mana satu pilihan hati ? aishiteruuu ♥

Hello and hye korangg ! wah , lame bebeno awok ghase tak post entri pasai awok punya lifeee. eh eh  Jb tengah buat apa la kan skrg nih kan . waah,dah rindu bagai baru jer tadi date ngan dia kat you tube je lahh..tu je yang i mampu =( . konfem ada yang tgah besiap nak pegi tgok konsert jb dah hape skrg nih . haha. giler punyer overr . tapi tak tekejut kot klu ada pun . semangat tu yang pentingg ! & aku konfem esok mesti ramai yg pakai purple purple gituu . mcm blog aku lah plak .. kekeke.. kpd korang yang dpt pegi konsert jb tuh , mai sini wa nak cakap sama lu , sirius wa jelesss ! XD 0h my baby, come to daddy? erk, daddy?! pfft=.=


cukoplah satu perenggan aku merapu . Ekceli kan wey , ak nak citer nih , cer cite cer citerr ! <-- (nak jugak =.= ) okay lah , semalam kan, aku pegi lah cmart , ekceli nak p beli habuan dekat adik aku sbb mak aku janji klu dpt straight a's dlm exam dia baru boleh nak beli jam yang dia nak sangat tuu.  so, dah dapat , kena tunaikan janji lah kan.. kekeke...aku pun ikot sebab mana lah taw kot kot habuan result aku haritu yg xberapa nak gempak kebaboom tu boleh dpt jugak ..kekeke.. nak di jadikan cerita derr, kat situ ada plak byak kedai henset , haa, apa lagi ayah aku pon p la servey2 kat situ..hikhik..


mula -mula ayah aku tgok blueberry je wey , ohh sentap sentap . lepastu ayah aku tanya , nak yg ni (sambil tunjuk kat handfone bluebery tu)? aku kuling kuling 360 darjah,.. huih, nampok beno nipunye.,hikhik..aku senyum plus gelak gelak sinis ..hahaha.. xmo lah, adik nak belekberi .. pastu tgok lah blackberi bold 9780 . aku xberapa nak jatuh ati sgt . pastu tokey tuh tunjuk Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro . haktuih , lawoo kot..aku terpandang sekali teruih jatuh cinta . macam cinta pertama lah org kata..


pastu ayah aku tnya nak bb ka xperia ni ? aku tak terjawab . sebab aku konpius laa..BB ka Xperia ? urgh , so aku decide utk balik pikior masak2 rebus2 goreng2  duluuu..konpius gilerr lah . mgalahkan nak jawab soklan edmet jeee ..klu xtaw soklan edmet senang je aku tinggai kat situ , xpayah lah habih dakwat cikgu aku nak pangkah , kali ni kalau aku xjawab soklan tu , haa, melepas den .. dah la henset aku pon dah bebai ngan aku smpai xmau hidup dah . saborrr je lahh .. so, mana lagi ok hah ? BB or Xperia ? 

Blackberry 9780 Bold

ATAU

sony ericson Xperia X10 mini pro 
arghh, fening fening . ok lah , nak tido dulu sebab esok ada latihan keta.. haih ..rajin dalam kurungan nyerr.. before that , moh kito layan lagi ni , chowww~
Aishiteruuu ♥ ♥



LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

20 comments:

syazana.not.single said...

noooooooooooo. oke, comment tamat !

haha. lu google la, mana function yg lebih baik. alang2 nak beli, beli yg bagus tros. x la menyesal d kemudian hari. cewah.

lagi satu, alang2 nak beli, beli kat wa satu. hik3.

misluvcoklat said...

hahahaha..tu lah kan ..
kekeke..
wa blikan dkt lu henfon menan boleh la..
hak3..
apapun, wa da tgok tp wa ttap konpius =.=

nelly said...

tak boleh plih ! rambang mata~~~

cacing said...

bb would be nice.... xperia 10 tu mcm payah je... kena touch screen pe jadah lagi.... bb 9780 would be nicer!

misluvcoklat said...

@ nelly ; woaahh!
betul tuuu..
tu yang konpius ni..

misluvcoklat said...

@cacing :
tu lah pasai,
xperia rasanya semua dah oke tp bhg touch tu yng hmpeh skit..
btw, thnx 4 ur opinion :)

shark said...

rasanyer better amik bb jerk.
amik xperia kne slide...kcik..x best.
dh pnah try..
satu lg xperia dia punya function kureng..

misluvcoklat said...

@shark :
omg, dia punya function kureng ekh?
hemm, thnx 4 da opinion :)

Amoi said...

XPERIA!!!!!

sebab kamera dia cantik



p/s: jom tengok cool design rak buku kat blog ai :D

misluvcoklat said...

@AMOI :
yessssss! ada jgak org like XPERIA!!!
hehehe..
thnx 4 da opinion :)

ok!

Anonymous said...

adik beli blueberry sudah lerr,,
:p

misluvcoklat said...

amboi3!
jeles leteww..
hakhak Xp
dia lerr gna bb = blueberry ! XD

syairahmohdanuar said...

cute gila kan sony tu.sy pon rasa nak >.<

misluvcoklat said...

yeahh!
betullllllllllll!
hehehehe XD
jom kita p borongg :DD!

SyedGraphiX said...

baik ipad. hahahhaa

Amoi said...

XPERIA~

XPERIA~

XPERIA~

hahahahaha!

Anonymous said...

ape, org cuma nak amik roti kelape nie jer Xp
lalala~
xjeles cuma cemburu jee..
haha..
so,adik plih bb or xperia?

misluvcoklat said...

@syed :
adehh, ipad xde lam senarai lah..
haha XD

misluvcoklat said...

@Amoi :
yeah ! Xperia !
hee :DD

misluvcoklat said...

@mirul:
oii, ni bkn fb !
hehehe..
aku cepuk budak ni karang :p
hem, Xperia kot :D
lagipun kan der,
bb adik kna tmbh duit skit. haha.
dah lah tgah pokai..kekeke :D