Monday, April 25, 2011

Kucing dan Tikus !

credit:encik Google


HUAAAA:O penat nyerrrr! seharian aku bersihkan bilik sorang sorang okay ? padahal penghuni bilik ni dua orang ! sabor je lah !!! erk ! debu bertan tan dalam bilik aku nih , maklumlah "selalu" aku bersihkan bilik ni. kahkah ! ni semua sebab kucing aku lah ni . tapi aku patot berterima kasih jugak lah kat kucing aku tu sebab kalau dia xbawak masuk tikus dan makan dalam BILIK AKU ! lepastu tinggal bangkai tikus yang tinggal perut dan kepala kat tepi katil aku tu , gamaknya aku tak bersihkan lagi lah bilik aku ni  :D

tapi kan, err, geram gila aku dengan kucing aku nih , xsenonoh dan xsedar dek untung , xreti bersyukur ! <-- (tudia kan dah kena =.= ) yelah kan. aku dah berkecik hati sewa tanpa bayaran kat dia ngan anak anak dia duduk dalam bilik aku ni . pastu , malam2 bila dia nak kua ,aku bangun p bukak pintu , bla dia masuk jer mesti dia bawak tikus ! eee, geli taw dak . dua malam dah macam ni , kol 5 pagi aku p ketok pintu bilik mak aku sebab nak mintak tolong buang tikus ! eee~ semalam lagi terok ! tikus tu still idop dan bwk masok dlm bilik aku yg mmg dah mcm sarang tikus ni . pastu tikus tu terlepas . naaah, xtido aku sbb takot kot tikus tu naik atas aku time aku tido Xp


pastu,kucing aku tu dapat tangkap tikus tu balik then aku lepas kucing aku + tikus tu kat luar , biar kucing tu makan+ main dengan tikus tu kat luar bilik aku tu , then after subuh tadi aku bukak kan  lah sikit  pintu bilik tu sebab 6t kucing aku nak masok bagi susu kat anak dia susah plak. bangun bangun jer aku dengar kak aku buat terkejut macam nampak ular dalam bilik aku ! cess, korang nak tao apa ? hah, bangkai tikus yang terburai perot dia, wekkkkkkkkkkkkkkk <--muntah ijooo kuning merah biru aku ! XD
perot tikus ! wekk :O {encik google}


eh eh, tadi kan aku bukak FB , pastu aku tengok awat bnyak sgt org IM aku padahal aku bru jer online . pastukan baru aku terhingat yg tadi aku on pakai fon ! aku tak taw plak yang im tu ter-ON jugak ! haish . mesti dorang cop aku sombong lagiii ! =.= dah la yang tegur2 tu pun orang yang dah memang cop aku sombong !kekekeke ~ sori weh,siyez aku taktaw yang IM tu ter on dan korang tegur aku ! aku x sombong okk*buat muka innocent* XD ok lah, aku nak tido . esok ada kelas . bye bye bye !



LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

6 comments:

syairahmohdanuar said...

hikhik.kesian awk.nnt br mintak maaf dgn yg im tu >.<

kenapa kucing awk bwk tikus.aiyoyo =,=

shark said...

mcm comey jer perut tikus..
bersih lak tue:p

Anonymous said...

adik ni xhabis2 ngan kuceng dye..
:p

misluvcoklat said...

@syairah :
kekeke .. tu lah,td bkak je fb trus kena . hikhik XD

erm,dia nak tunjuk kat anak2 dia kot yg dia terer tgkp tikuih..
hee XD

misluvcoklat said...

@shark:
hahaha !
comey gilerr arh ..
betuii,,dah lah bersih ..
hihihi XD

misluvcoklat said...

@ mirul kot :
kekeke XD
biasa ler derr, pencinta kuceng cenggini ler. hikhik XD