Saturday, April 23, 2011

JUSTIN BIEBER TERGOLEK ?

hello!
kalau kome nak tao cek post entri nih pukoi 5.16 menit pagi , so what ?
okay, kalau tidak memang aku xmaw post entri dah,
tetiba peristiwa nih baru jer berlaku ha, beberapa menit yang lalu,
sedang aku leka beronline ,sambil mendengar lagu jiwang,
tetiba kucing aku masuk dalam bilik tanpa memberi salam,
dan aku ternampak satu benda bersama kucing aku itu .
apakah benda itu ? cer teka cer teka ?
pada mulanya aku ingatkan anak kucing, kemudian,
aku terpikir yang anak-anak kucing tu tengah tidur lalu,
aku pun melihat lah benda tu , 
dan benda tu adalah anak tikus yang dah inalillah !
terkejut berok aku bila aku tengok kucing aku bawak masok anak tikus yang dah mati dalam bilik aku .
aku apa lagi ? berlari naik atas katil , nasib baik katil itu masih kukuh XD
lalu aku pun mengejutkan kakak ku ,
kakaku yang sedang mimpi bangun terus menjerit .
aku dan kakaku tidak tahu nak buat apa,
tapi takkan sampai nak telefon bomba mai buang tikus dalam bilik aku kot.
so, aku panggil jelah superwoman aku! sapa lagi kalau bukan mak aku .
sebenarnya, kucing aku tu bukan nak makan tikus tu,'
dia hanya nak buat bahan mainan dya je, dia lambung2 macam main bola,
nampaknya kucing aku tu dah kemaruk nak main bola kot =.=
kemudian,semua sambung tido,
aku teruskan online dan sign in facebook aku ,
lalu , aku tenampak pada status satu community ni ,

nampak macam menarik jer .
aku pun sebagai beliebers kononnye
 tanpa melenggahkan masa aku meng-klik link tersebut .
memang betul betul menarik !
serius best! kesian justin bieber, dan kesian jugak kat aku sebenarnya.
aku layan sorang2 , time gelap , sunyi sepi dengan volume yang maksimum,
dengar justin bieber dok try kemantapan pitching dia plak.pergh!
nak feel ? pastikan anda berada seorang diri dalam keadaan yang gelap dan semua orang dah tidor .
mesti lentok punyaa <-- ini yg aku rasa  walaupun tak tsempat tengok full! XD
peace (^_^)V

eh, korang nak tengok jugak ? korangpegi lah kat link tu.
bye !
LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

11 comments:

Darx Gelonk ジ said...

ceitt . haha . egtkan btol tadi .
naseb baek x layan pkol 5 pagi .
hikhik ^^,

miss lolly a.k.a luvfareda said...

BB laaaaa BB laaaaaaa heheh!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Heheeh yg fes tu salah kotak komeng. Ngaaaaa..

Dah tgk dah artikel tuh kekek!

misluvcoklat said...

@DarkGelonk :
eh btol la..hikhik..
msti belieber ni..
kekeke XD

misluvcoklat said...

@miss lolly:
hahaha,.
xpa aih..
hee~
btw,best kan tgok jb tegolek,,
hikhik XD

little cart00n said...

kalau bieber tergolek betul2, jatuhlah saham..hahha

misluvcoklat said...

@little cart00n:
hakhak..
betul,
eish, klu jb tergolek.
ksian ler kt dia..
kekeke XD

nelly said...

haha ...
ingat betul ~

misluvcoklat said...

hehe..
betul bkn jb.
tapi..
erk?hihi XD

Anonymous said...

awak3!
kite ade nmpk sesuatu lah kat sidebar awak..
suke leteewww :p

misluvcoklat said...

ahaha..
cepatnyewww dya nmpk..
kehkeh.
mesti lerr.
jap, apsal ber'kite awak" plak.
"hang dok cakap kl dgn aku pasai pa, mak hang beranak kat mana?" kahkah <--bajet mcm fb lerr plak XD