Friday, April 15, 2011

jom layaaaannn :D

Hye korannggggggggg ! yer , aku mmg suka post pagi pagi time korang suma dah tido, sebab apa ? bila semua org dah tido xdak lah org nak kacau aku . oke aku guna ayat kacau ;p <--apakah?=.= hahah. eh. korang nak tao ark, aku punyalah donlod lagu nih dekat 4shared since pukol 12midnight tadi , & sekarang pukol 4a.m tak full pon lagi ? waterpark ! punya lah lembab tenet sekom berukband nih .. hish ..kita bakorr kita bakorr ! hee~ xleh bakor law tak , xleh on9 lah akuu..soley - soley ....soleyley :p

okay, okay , korang penah tak dengar lagu ni , ala lagu ST12 tu yang bertajuk SAAT TERAKHIR tuu,sapa tgok cita NIKITA mesti dia taw, aku pun taw melalui cita neh laa..hee~ jom layan sesama..serius menusuk kalbu gituuuuuu :D layannn:


LIRIK LAGU ST12 - SAAT TERAKHIR
tak pernah terpikir olehku

tak sedikit pun ku menyangka
kau akan pergi tinggalkan ku sendiri
begitu sulit ku menyangkal
begitu sakit ku rasakan
kau akan pergi tinggalkan ku sendiri

* di bawah batu nisan kini kau tlah sandarkan
kasih sayang kamu begitu dalam
sungguh ku tak sanggup ini terjadi 
karna ku sangat cinta

** ini lah saat terakhirku melihat kamu
jatuh air mataku menangis pilu
hanya mampu ucapkan selamat jalan kasih

satu jam saja ku telah bisa
cintai kamu kamu kamu di hatiku
namun bagiku melupakanmu
butuh waktuku seumur hidup

satu jam saja ku telah bisa
sayangi kamu di hatiku
namun bagiku melupakanmu
butuh waktuku seumur hidup


di nantiku
repeat **

satu jam saja ku telah bisa
cintai kamu kamu kamu di hatiku
namun bagiku melupakanmu
butuh waktuku seumur hidup

satu jam saja ku telah bisa
sayangi kamu di hatiku
namun bagiku melupakanmu
butuh waktuku seumur hidup

LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

4 comments:

Cik Ezy said...

lagu ni sedih gilerrr..
sobsss

misluvcoklat said...

betul tu sis.
plus dgn suara vokalis dia.
lagi lahh.
sobss :'(

HonEyBuNNy said...

salam ziarah....tengah layan lagu ne jugak...;-(

Qaseh chenta said...

lagu2 st12 nie best2.....