Sunday, April 10, 2011

bila aku boleh drive sendiri nih ? haih..sabor je lahh !

Ehem ehem , assalamualaikumm . sebelum aku merapu dgn lebih pjg lagi aku nak cakap ni , kepada kome yang dah tagged aku tapi aku xbuat lagi tag tersebut dan mungkin tak buat terus *kejam =.=* aku mintak maaf wey , aku mmg xdak masaaa *nmpak beno nipunye :p *. hahahaha.. sejujurnya aku nak habaq sekarang nih musim malas aku *sekrg je ke? ;p* .so , bila tiba mood rajen aku mai aku buat nah klu contest tuh tarikh dia xhabeh lagi la ye. hee ;D sorii =D *senyum kmbing* .


okeh, aku bengang ni aku bengang nih ! alahaaaaaaaaaii, klu tidak kan weh , aku punya latihan kereta yang 10 jam tuh tamat esokk , so oleh sebab itu , aku boleh lah QTI ari isnin nih dan jpj ari rabu nih .pastu dapat lesen p *mau lulus jpj ;p* mggu depan . pastu aku boleh la drive p smpai jitra & tgok wayang kat situuu *mau bulih berangan XD* tapi kan ..sebab ada tapi ni lah yang i bengang youu , kan 30 & 31 mac ritu banjir kat perlis kan , so, dua2 hari tersebut i ada latihan tp xleh p sebab banjir . so i kena book len lah latihan.

cuba teka next latihan aku bila ? okeh , klu jawapan korang betui pun bkn bleh dpt adiah pon . hikhik . aku punya next latihan is 28 & 30 April ini ! so, nmpaknya , aku dapat lesen P  utk kereta pon bulan Mei ni je lah . lambat lagi  kot beb, org len dah boleh bawak smpai johor dah XD *oke , nak tgelak ;pp* aku pulak bru tekedek kedek nak buat QTI & JpJ segala bagai . haihh.. saborrr le lah . tu lah, sapa suroh buat lambat2 . hikhik =D

oke lah , ai nak chow dulu . ehh, jap ! naughty kiss tadi wehh. suwit gilaaaa laki tuh , oh ha ni plak kuteeee banget sih ! dan satu lagi , td syaz text aku , dia ckp kptusan pemohonan ke ipg kuaq 12 april nih ( selasa) . ye ke? takut nya . harap2 ai dpt lah . bkn apa , ai mmg nak jadik cikgu je pun . klu ada rezeki boleh ai smbg lagi then jadik lecturer pulak . aminn.  oke lah . bye ..


LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

6 comments:

syazana.not.single said...

haha. lmbt nk mamppp ! sabor je lah.

yaya, 12 april ne kputusan temuduga. bnyk2 prctice temuduga dpn cermin la ya. hik3.

Cik Ezy said...

haha..
saye dh setaon ade lesen tp xbwk kete jgk smpai skrg..

misluvcoklat said...

@syazana.not.single;
tau xpaaa..
saborr je lahh..
haha..

omg !
temuduga ?
wa pengsan tros mcm nih.
hakhak..

misluvcoklat said...

@Cik Ezy ; hahaha..
cik ezy sebijik mcm kak sy,
ada jer lesen tp xbwkk un..

Anonymous said...

adik, lmbt lagi tuuu ..
6t abg turun perlis lak bwk abg jenjalan tau !

eh, gud luck cekguu ..
hehehe ...

misluvcoklat said...

@mirul ikwan :P ; eheh ,
awai on9 ! hikhik.
taw xpa la..
ha, boleh jea..
dea jalan og nek keta..
lalala :P

tengs ;)