Thursday, April 7, 2011

awat ramai sangat yang deaktive facebook ?

weyh weyh.. awat ramai sangat yang deactive facebook ? awat wey ? awat ? cer citerrr ? hahah. biaq p kat depa la depa nak deacktive , mungkin malas nak layan aku kot ;p hihik. bukan pa . aku tgok ramai yg post pasai "aku nak deactve facebook" atau 'aku dah deactive facebook ! selamat tinggal facebook ' . huhu .

facebook aku still aktif , tp aku yg x aktif  . kihkih . malas kot . tapi . walaubagaimana pun kan . aku tetap kena bukak jugak facebook tuh setiap hari sebab nak tgok apa yang berlaku pada dunia hari ini . ada gossip2 hot keeee..hakhak . tapi kan, aku malas nak update status . time aku on pakai  henpon blackberi aku jea aku update status . hee , malas i  nyahhh !

dan aku jugak selalu offline kan chat tuh . hish . bukan pa, aku mmg mls nak chat . kahkah . klu rajen / ada hal yg perlu guna IM tuh bru aku on , klu dak ,.malas lahh..bukan pa, stg klu aku bukak mulalah nak start gossip youuu ! haha.. xtahan XD

& aku heran gak dgn ehem ehem ni , hish , klau tgok wall dia , status dia tuh penoh dengan cacimaki kat orang , beb ! nak lepas geram pon agak2 aaa . satu dunia kot bleh tgok *kata pi satu dunia & satu dunia bleh tau perangai kaw yg tervaik tuu ! kalau marah kata sapa2 pon face to face ler,ada brani keee ? kalau nak facebook to facebook ,baik xpayahh lerr ..okay lah. berapa kali 'dan" dah . so, aku chow dulu.sok ada latihan keta . GUD NITEZZZ..


LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

12 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

fuhhh~ keen xde fb.. camne nk deactivate kn ia?? hik3~ ^_^

| gad1s s0ypans | said...

faceb0ok percuma....
jgn malas2 aktif auw...
heee...
(=

Cik Ezy said...

pesbuk semkain xbest..
ngape ntah..
nk maen game pon mls dh skrg..
huhu

misluvcoklat said...

@NuSaNa NoSa 91 : hahaha.. sign up fb pastu deactive blik..lalala :P
hee :p

misluvcoklat said...

@| gad1s s0ypans | : mmg percuma tapiiiiiiiiiiii...hahaha ..

misluvcoklat said...

@Cik Ezy : bkn smkin xbest cik ezy tp mmg dr dulu tak best...heheh XD

syairahmohdanuar said...

lawak lah ayt2 bengan awk.sy tergelak baca.cute gila x)

misluvcoklat said...

@syairahmohdanuar : hahaha..
tengs yaww XD

Anonymous said...

ika memang pemalas !
wekk :p

misluvcoklat said...

@siapakah kaw : a'ah kann.. (mata pndg atas, tangan ke dada ) XD

annie said...

eh ka neh , haha . dapat P habaq noh :P

misluvcoklat said...

@annie : P annie ?
ya ampunn.lmbt lagi kot..
bulan 5 asanya..
haihh..
saborrjelahh XD