Sunday, March 27, 2011

ThePinkGajahStory♥'s LUCKY DRAW

HALOOP ! hepi sunday yer . akhirnya, mood aku mai dah . ekceli dah lama nak join SIS RYNA punya lucky draw ni .tapi nak tunggu dapat result spm dulu.sekarang dah dapat so bleh la join.hihi..sebab apa aku join ? sebab nak support sis ryna lah . dah lama i follow blog dia tawu ?! blog dia dari dulu tersangatlah cute  dan lagu dia pun best . "sayang, aku tahu".. klu dengar lagu tu msti dah taw itu blog sis ryna . hihi . lagi satu  sebab aku nak join lucky draw nih sebab manalataw kan, aku bertuah kerr? hahah.. ramai dah yang join kan ? so, jom kita peramai kan lagi walaupun hanya 2 orang jer yang akan bertuah :)



syarat² ThePinkGajahStory ❤'s lucky draw:
  • terbuka buat followers ThePinkGajahStory ❤ sahaja :)              [  dah follow ;D since blog sis kaler pink hinggalah ke yellow..hihi ;P ]
  • mesti ada blog.     [ofkoz adaa ;D ]
  • buat satu entri pasal lucky draw ne and letak "ThePinkGajahStory ❤'s LUCKY DRAW" sebagai tajuk.     [ done! ]
  • copy banner lucky draw di atas ne (sila klik banner tu, baru save) and link-kan ke entri lucky draw ne.                 [done]
  • tag 3 orang bloggers lain (lebih pun nda pa) and make sure dorang tau.                  [ syaz , jiji , fyna ][done]
  • hantar nama & link entri kamu di bahagian comment post ne. jangan hantar tempat lain tau. [done]
  • sudi² la LIKE ThePinkGajahStory's FB page & click my heartbeat (optional):) [done]


TARIKH TUTUP : 30 MARCH 2011 (TEPAT JAM 11.59)
still ada masa , yang belum join jom kita pakat join ramai2 naa :)


LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

2 comments:

Ryna Tri Asmara said...

thanks for joining ThePinkGajahStory ❤'s lucky draw :D

misluvcoklat said...

okehh...!
welkemmm :D