Thursday, March 10, 2011

Terima Kasih Shin Chan ♥


as salam :) petang uols ! wah, petang nih memang panas terik lah.[tu bru panas dunia].erm, maw pekena ABC special kat 'EE BURGER" kat langkawi tuh mmg betul betul holiaw weh :D  sedap kot.. ah , lapar ABC special tuu :P memandangkan petang nih terlampau lah panas , lalu aku pun nak bukak lah aircond dkat dalam bilik ak nih..yelah,sambil tu ak nak isi borang blabla suma tu kan..

cari situ , cari sini , semua xdak weh ?apa yang xdak ? aircond kah ? miahaha. aircond tuh ada jea. remote nyer yang lepas mana tah . ya ampun bhai, mmg hot lah, yelah, dah lah panas kan. keadaan semakin panas bila remote tu harun xjumpak weh..apelah harun tu kan ? :D tetiba ak teringat, sabtu lepas ak ada tengok citer shin chan kartun tuu , korang tengok ? miahaha..

dalam citer tuh, kejadian nyer sama lah seperti aku nih, remote aircond hilang.. grr ~ tetiba ak teringat dalam citer tuh, ayah shin chan , en nohara kot nama nya , dia pegi dekat aircond tuh then picit menatang haper tah , then aircond tu on .. aku pun apa lagik, try lah p tgok dekat aircond tu, then aku pun tekan-tekan je lah button2 yg ada kat situ.. tetiba ak ternampak on/off pastuh ada button kecik kt tepi tu . then apo lagi..try lah picit kat button tu..tetiba, yeayyy ! boleh pon .. legaaa... ! hahha..ekceli sebelum nih ak pun xpenah taw yang dekat aircond tuh pon ada button on. ak ingtkan kena bukak pakai remote ja..hampeh ! hahaha :D

see ? ada jugak kebaikan ak tengok citer kartun Shin Chan tu..miahaha.. oke lah. chow..BYE ! BYE! BYE! *sila buad ikot nada shin chan oke ? :D


LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

4 comments:

EpoLįƒ¦Kunang2 said...

Dulu hari-hari tengok Shinchan. ^^

misluvcoklat said...

AHA !
tao xpa..
skrg ni time borink jep tgok.
hee :D

shafiq said...

budak. budak! :D

*fiq pun layan jge,,
heheh XD

misluvcoklat said...

well, you know me..
haha :D