Monday, March 14, 2011

Terima kasih Awak :)

hello ;) okay , terasa macam nak demam dah . YEAY!  semalam tido tak lena , pagi tadi dah la kna bgun awal ,erk ? aku pegi penang rini , p le jenjalan situ sini , ekceli p kenduri , kan aku cakap, pakwe aku kawin kan? hee ~ igtkan xsyiok dah sbb kak aku xikot. ak pun mcm nak xnak jer pergi , tp okay, best jugak lah . balik tu singgah kt sp . syaz, dekat rumah lu wa p. wa rasa la . hehe . tadik time balik ak nmpak eksiden taw, keta laggr divider jalan tuh, sebijik die jer. tapi jem smpai brpa kilo meter okay . saborr jelah . aku sampai rumah dalam kol 7.30 . nasib baik awal, boleh jugak aku tengok mentor ..hee :D



korang tengokMENTOR ? tengok tak ? tengok tak ? hehe :) alaaa, awat komen yang hampeh jea nih . aku rasa okay jea persembahan malam ni. tp hanya jauhari yang mengenal manikam kan ? eh, betul ke aku guna peribahasa ni ? err, watever ;P  hehe .tapi tetiba aku dah jatuh hati kat NOH nih,ha,sapa nak jawab.. haha..tetiba aku tengok dia nmpak 'mcm' cute &sweet laa . hee~ tahpape jer .btw, lawak plak ak tengok penyanyi undangan tuh , bikin lawak je kan.. NAJWA,bkn nama sebenar.. hahah.. & dia break ngn exgf dia sbbkan exGF dia tu mnat kt noh ? HAHAHA..mcm2 :D btw, kehadiran NOH & AFLIN SHAUKI mmg menceriakan suasana lah..i loikeee :)



eh, korang, TERIMA KASIH taw sbb sudi komen entri saya yang merapu merapai sebelum ni  taw . i really2 appreciate that :') dun wori , insya ALLAH, klu saya xbz saya akan komen n3 korang balik , bak kata pepatah , hutang komen dibalas dengan komen .. hihih :D okay, sebelum mengundur diri . saya TERnampak follower sya baru  mencecah 301. terima kasih kepada suma follower yang sudi follow saya . ekh, klu nak suroh saya follow balik sila inform kat saya taw :) terima kasih lagik . bye ;)

LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

5 comments:

amirul ikhwan said...

adik ni mmg dah demam mentor ni..
hehehe..
adik,
kak ezi kim salam sayang kt budak mok :P

misluvcoklat said...

haha. tao xpe lah.
oww..yekewwww :D
wslm..
kim slm kt dia blik nah budak ding .
bwekkk! :D

pulut said...

kemarin kita jumpa kan ? :)

misluvcoklat said...

kihkih ,
ya ya !
aku tgok dr jaoh mcm muka ang,
rupanya mmg ang .
haih.
kecik betui dunia nih .
hee :D

fyna said...

tgk gak mentor..
not bad...



jom singgah n follow belog saya...
http://inibelogfyna.blogspot.com/