Thursday, March 24, 2011

semua persoalan dah terjawab !

hello there ! sila buat nada gembira okeh ! sebab apa ?sebab semua perkara yang aku dok pikiaq since habeh jawab spm ritu dah tamat ! semua dah terjawab ! pagi tadi pukoi 10.01 am terus aku send sms kat 15888 tuh .ala, utk cek result kan ? sampai ke la ni dya xreply . aku taw dia xmaw bagi aku sedih la tu kan ? kah kah .

tadi pukoi 11.10 am like dat la, aku sampai kat sekolah . muka first yang aku nmpak ialah man , then syaz sampai . semua pakat buat muka ketat .. kahkah.. ye la , sapa xnebes oii ! then terdengar nama-nama pelajar yang dapat straight A. eh, ada nama aku laaa ! tapi dalam mimpi la kan? haha ;P time beratuq nak amik result tu hanya allah ja yang taw mcm mana perasaan aku . aku tanya mereka-mereka yang amik dah suma lebih kurang sama ja . omaigod ~ siyez seyaw . tapi last last aku pun dapat benda yang sama kan ? alhamdulillah . result aku xgempak tera mana pun . tapi aku tetap bersyukur dgn apa yang aku dapat ni , allah taw apa yang terbaik untuk kita kan :) so, alhamdulillah !

okay, dengan result yang tak gempak tuh menyebabkan aku melepas hadiah2 yang dijanjikan sebab tidak mengikut terma dan syarat . sedihh gila ! keh keh . tapi aku tetap bangga jugak lah , bukan nak riak taw , nak rasa lahirkan rasa syukur dan gembira sgt sbb addmath capai target  , tapi jgn risau . peristiwa sembilanseptemberkosongsembilan xakan aku lupa dan akan aku ceritakan kepada anak cucu aku 6t klu depa tanya dulu time aku mudo2 aku dpt bapa addmath . hehehe . btw , man and  alisa awat hampa dua nih ha ? dah la upsr hampa sama bilangan A dgn kami , pmr pun sama , ni spm pun nak sama ni ? haihlaa.. haha .. apapun , congrats lah dekat semua calon spm 2010 dengan result yang korang dapat . samada gempak ka tak gempak ka apa boleh buat .dah takat tu ja kita mampu kan ? so, congrats again okay . byeee ~



ni je result aku ,
klu hampa xnmpak alhamdulillah.
klu hampa nampak takziah.
hehe ;P


p/s : muka nak BLACKBERRI ! makk, adik nak blackberiii ! hee ~ agak agak aku dapat dak ?mungkin dlm mimpi sbb xcukup terma dan syarat -,-!tapi not imposibble klu mimpi jadi kenyataan kan? keh keh..mudah-mudahan :) lagipun pakcik soni aku tu penyakit dia mai balik . sabor je lahh.

p/s/s : thnx jugak kepada mereka yang "kalut" "care" pasai aku , tanya result aku apa suma ,sggup hampa dok perabih duit semata mata nak tanya result aku yang xgempak nih . apapun i terharu nyah ! thnx sebab kalut care pasai aku taw . xoxo <3


LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

8 comments:

dhilla nazli said...

ahahaha.... ok la tuh.. kre lepas trget.. dhilla un kehilangan hadiah2 sebab ta stret.. huuu~~

misluvcoklat said...

haha..
sedih gila kan ?
hee~

ila said...

alhamdullilah,
tahniah yer

FariehanIbrahim [LBC] said...

papepun thniah oke beb! ^^
pikirkan masa dpan plak oke,
trus lakar kjayaan tau! (^^)v

misluvcoklat said...

@ila :
ya , alhmdulillah :)
thnx sis ! ;D

misluvcoklat said...

@budakcomel :
haha.,thnx beb! :)
okeh,insyaALLAH...

Mun Jee-Ya said...

congrats pqah ! ;)

misluvcoklat said...

tengkayuu.. :)
hehe..