Saturday, March 5, 2011

Naughty Kiss ..

as salam uols :) how ur day today ? for me, today is better than yesterday okeh. aww ~ i loikee.. eh, tetiba terasa mcm ni   pulak bla ak post n3 yang tah pape tuu.. hadeh. xleh blah ! hahaha. apapun ada berita baik ! yeyeah !*sila buat gaya amuk ok :D aku punya laptop dah p hntq kedai utk dibaiki. lepas nih xpayah lah aku dok men laptop kak ak dah . dan apa yg lebih penting ak siap suroh depa tu instal adobe photoshope sekali ! yeah ! xpayah ak dok tggu berjamjam & bengang segala bagai bila ak donlod trial photoshop tu xbleh. hua..legaa ok! mak , tengkayuuu :D


weh weh, cita TRILOGI CINTA tuh memang meletop gilaa no.tadi ak tgok sehati sejiwa dea jemput pelakon trilogi cinta.. mak , ayah & adik ak suka gila tgok cita tuu.. kkdg ak smpai berebut tb  sbb nak tgok cita len . haha . tp ak kkdg layan jugak cita tu. best laa jgak..klu xmnakan nak meletop kan ?


hah, cerita korea terbaru kat 8TV, NAUGHTY KISS. 6.30 ptg setiap sabtu . terbaru ker? ak rasa laa sbb last week ak tggu cita Tamra, the island xdak . mggu nih pon ak tggu cita Tamra,The island tu pun xdak. tetiba ada cita baru laa.. Naughty Kiss. weh, apa jadik dgn pierre deporte ak ngn park kyu hah ? hadeh. mesti cita tu tamat time ak g langkawi. oh my ,,,, tapi kan.. cita terbaru nih ak tegok tadi syok jugak.. apa yang penting, hero dia  hensem..hahaha..bye :)

LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

2 comments:

Asyrafeqa said...

best kn cerita ni .. eqa dah tgok juge ^_^

misluvcoklat said...

yaa..betul3!
hero dia hensem laaa..
hehehe :D