Tuesday, March 15, 2011

macam ABC .

'pernah ada rasa cinta , antara kita kini tinggal kenangan'

wink*wink* HAHA . hello ols . amacam jiwang dak ? jiwang dak ? hehe.. ekceli ak tgh layan lagu tu laa ,xpayah dok paham bukan bukan . kah kah . eh, sejuk la malam nii , best kalau tidoq ni  tapi malangnya xmengantuk pon. klu mgntok skali pon bukan buleh tdoq sangat . yela, kalau otak xstop pikior macam mana nak tdoq, ye dop ? hem . isaw laa T______T hanya tuhan ja yang taw perasaan ak la ni . ak konfem, bkn ak ja yang mgalami virus ni malah semua colancolan spm 2010 pon. kan ?kan ? chill la wehh..haha..padahai ak yang dok wat terukk ;p huhuhu.

*paragraph yang perlu di SKIP*
erk, tetiba aku nak tergelak walaupun tak lawak . err, 'kita' macam ikut turn pulak kan ? sampai bila nak mcm ni ha ?huhu.. cer habaq sat . huuu~ saya rasa mungkin akan macam ni selama -lamanya kot no . xpala, apo bole buat en .. hem. *speechless*

eh korang, i just got a sms from my friend taw . i think i should share this with uols .  sharing is caring right ? huhu..

A nuclear power plant in Fukumi,Japan exploded  at 4.30 AM today . If it rains tomorrow or later , dont go outside . If you are outside,be sure that you have rain protectors. Its acid rain. Don't let it touch you . You may burn your skin, lose your hair or have cancer. So, be carefull okay !
Bye :)



LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

2 comments:

ASyraff Ryu said...

nuclear sangat berbahaya kesannya!

misluvcoklat said...

yep. tao xpe :)