Saturday, March 12, 2011

hepy holiday . . .

Hola ols ! alahai ,igtkan nak p penang petang nih , rupanya pagi esok plak . konfem xtdoq sana la nih . hem . sabor je lah . semalam aku bukak lah laman web upu tu , sbb nak e.c utk fasa ke 2 nih . pak ai , fenink i nyah , xtaw nak pilih cos apa laa .. dah la pepagi buta aku bukak suma pakat tidoq dah . nasib baik ada 'guard' .. kihkih.. tapi ak tutup jer trus web tu ..malam nih pulak lah ak bukak & e.c yang betul betul punyo . eh, semalam siyez ak terkejut sal gempa bumi kt jepun tu , ak tgok video2 sal kejadian tu smpai xtaw nak ckap apa weh . dahsyat sungguh . semoga rakyat jepun tabah hadapi dugaan tu & aku harap rakyat malaysia yang ada kt jepun tu selamat . AMIN ..

hem, tadik ak da e.c borang kursus perguruan lepasan spm . ada satu part nih , dia tnya  ttg kefasihan dalam bi taw. first tu ak tick bhg baik dlm pertuturan bi & penulisan . *cecey :O pastuh, x sedap hati . ak bkn nya ok sgt bi ni, naik tegeliat lidah jugak la. miahaha , then ak tukar sederhana pulak. xsedap hati jugak , tukar ke baik balik last-last ak tick bhg sederhana dah lew . huhu . ekh, tetiba ak risau lah . ak terpikior pasal result pulak nih .. ya allah .. boleh ke aku ? hem.. xtaw laa.. risau banget dah ni .. persoalan nih akan terjawab 23 march ni . klu ak dpt result elok mmg hadiah utk birthday ak 29 march ni la .. klu sebaliknya ...taktaw nak kata apa . huhuhuh..xlama lagi dah weyyy T__________T

erk, ak nak cakap sal holiday . bkn pasal result la. tp kan , result pon kua after holiday . tawakal je lah . hem . change mood . heheh . eh, hari first cuti pun dah byk kenduri kan ? fuh fuh , kongrats lah dkt pengantin-pengantin baru tuu ..semoga kekal hingga ke anak cucu . ekh , taktak, semoga kekal ke akhir hayat laa :) esok pakwe ak pulak nak kahwin dengan bekas awek dia.  oke . ak tipu.. hihi :D

oke lah ,maken lama maken merapu pulak,hee :D chow dulu . hepy holiday ols :) bye . take care !





LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

15 comments:

ila said...

aah result kua after sch holday.

tawakal okayh.wish luck

Gimi said...

Gud luck ye!
Ok BI tu nye..chayok!!

cik chopu said...

pening en nak isi fasa2. tamak sangat sampai taktau nak pilih course ape. hadoi.

misluvcoklat said...

@ila :
tu lah.
tawakal:)
btw, tengkayuu :D

misluvcoklat said...

@Gimi :
tengs :)
hehe.
insya ALLAH :)

misluvcoklat said...

@cik Chopu :
HAHAHA !
tawu xpo lah cik chopu..
heheh :D

Jannah Miho said...

hepi ols jugak :)

Jannah Miho said...

hepi olss :)

misluvcoklat said...

@Jannah Miho :
u too dear :)

Anonymous said...

pakwe dye kawin betul br dye tawu ..
hehe..

Fuza Marquis said...

hye,
ni first time I datang blog ni

HAPPY HOLIDAY

jangan lupa datang blog I (:

misluvcoklat said...

@anonymous:
alahai, kawin je lah.
ape boleh buat ..
huhuhu :P

misluvcoklat said...

@Fuza Marquis :
ohh..thnx sbb sudi sggah .
hehe :D
ok, i alredy visit u back :)

anamizu said...

xpe2...doa bebanyak tau ^^

misluvcoklat said...

@anamizu :
heheh.
okay2.
insyaALLAH :)