Monday, March 28, 2011

29 march ? suratan atau kebetulan ? :)



hello ! straight to the point lah , setiap tahun bila tiba 29 march ja  aku mesti akan jadik tua setahun . so, 29 march ni birthday aku . kekeke. oke , bukan itu yang aku nak story . tapi aku nak story pasai satu benda nih. "                      

SURATAN ATAU KEBETULAN ? " 


keh keh keh , itu adalah tajuk lagu kan? "sesuatu yang xdi sangka, seringkali mendatangi kita , itulah suratan dalam kehidupan" lalala.,oke , pada tahun 2009 yang lalu (pergh,2 tahun dah) dalam bulan march jugak lah  aku ada kenal seorang mamat ni dekat satu laman web sosial nih taw . dia ni nak kata hensem tu buleh la , . ada la rupa jugak . hihi. oke, aku bukan nak cakap pasai muka dia hensem ke dak ..hee :D back to the story , pada 27 march 2009 kot , dia tegoq aku , so , kami pon citcat ler kan . and at the same time aku saja gedik2 post kat wall aku "29 march, my birthday ! :)" .

citcat agak lama jugak lah kan dgn mamat tuh , tetiba dia tanya aku :

DIA : erm awak,  birthday awak 29 march eyh ?
AKU : yep, hehe. awat ? huhu.
DIA: sama la kitaa .... birthday saya pon 29 march jugak ...hehe..
AKU : *terkejut* yekaaaaa ? pergh , mcm xcaya jep! haha. betoi ka ?
DIA: betul lahh . xcaye tengok ic saya .
AKU: ok ok. fine..! haha. kebetulan lah plak noh, btw, nama apa nih ? kita ckp sampai ke london but still xtaw nama en? hihi.
*sementara aku tunggu dia reply , aku bermonolog sendirian *jgn bdak ni dok habaq nama dia shafiq sudeh*then dia reply ..
DIA :hahaha..betul gak ek, ckp pnjg lebar mcm dah sepuluh tahun kenal tapi xtaw nama lagi kan..hehe, saya SHAFIQ ..awk ?
AKU: *terkejut kuasa dua* lerrr,, yekeww??awk nih biaq betoi ,,,hahahaha.. saya SHAFIQAH lahh .. XD

see ? hahaha.. kebetulan kan ? dah la tarikh lahir pon sama nama pun dekat-dekat jea . dia SHAFIQ & aku SHAFIQAH .tapi nsib baik dia bukan anak kelahiran 1993 . aku rasa dia born tahun 88/89 like that la. hee :D . mmg agak terkejut beruk jugak lah aku malam tu . hee. dia siap bagi num fone lagik kat aku , tapi aku xsave pon, malas aah, segan ! haha. tapi dia ada add myspace aku & time tu kitorang still keep in touch . tapi sekarang aku dah delete buang dah account myspace aku tu sbb semak sgt & xsempat nak inform dia, heheh, so, kitorg dah lost kontact dah sekarang ni . apapun aku rasa mcm sweet giler kot dapat kenal org yang sama birthday + nama pon dekat sama.hahah. ok lah, esok ado kelaih english plak. cek xtdoq lagi . byee :)




LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

10 comments:

amirul ikhwan said...

wah adikk,
your future husband apeee?

misluvcoklat said...

hahaha xD
huih,payah mau smpai future husband nih,.
hopefully dak la.
hihik XD

eiyrah said...

jodoh ang kot ikah ..
hehe..

misluvcoklat said...

pandai ang cri blog aku.
hehe.
payah le..
huhu..

ieyza afieyna said...

hee.. happy birthday ya :)

misluvcoklat said...

hee..tengs ya :)

eyra ~ said...

cweet kowt . ahha . :D

misluvcoklat said...

haha.
thu xpe xD

Ilyana Ahmad said...

hepi bday in advance ya...

misluvcoklat said...

thnx sis :)