Sunday, February 13, 2011

Mentor musim ke 5 ! kau tengok ?

hyeeee !
firstly nak ckp thnx dkt fyna & syaz yang dah tag kami dlm kontes tu,
6t kami wat tau hampa.
tengkayu sesangat sebab sudi tag. mayb next post km buat.

aha, hampa tgok dak mentor td?
pkul 9 tepat ak dah tepacak depan tb tu semata2 nak tgok mentor tuh,
haissssh, mmg rncgn yg ak mnat since zaman pija hgga lah mohd uols,
btw,xlarat nak gelak .
macam2 ada ! hahaha.
tedia , bab gelak  kt org mmg serah kat ak laa. 
HAHA.
 yang paling xtahan bahagian sebut nama mentor tu.
haishh..
nama mentor pun payah nak sebut .
ajai & adam pon smpai tgelak xmawmaw.
HAHA!
mcam macam la gelagat manusia ni
ada yang kasot lekat dkt stage laa xD
ish , xbaek ak ni gelak kat org kan.
tp nk wat cmna. dah lawak enhehe :)
tp kok mana pun.
cheq nk ckp congrats la dkt suma yang brani p odition tu,
fuhh ~ caya lah !

eh, tadi ak nmpak mcm adila dlm mentor tu ,
tp mmg dia la..adila la tuh.
pergh,tsenarai dlm top 10 kot utk protege afdlin shauki.
terorrrr ! tp dia mmg bebakat pon. dah la cuteee !

eh,tapi kan, mana juara mentor musim2 lalu ha?
pija ? fiq ? mohd ?
black ade je tepi ak neh.
ohh ..kantoi! HAHA :P

papepun, hopefully, protege taon neh,
berbakat, berkualiti & suma lah.
mcm black ! kan kan ?


14 comments:

Gimi said...

emm...Gimi pernah tengok Mentor skali je time Muhd ganti apa kebenda la namanya yang Ziana Zain punya tu..

misluvcoklat said...

ohh yang tuu...
taon pas pyer,
saya pun lupa dah nama apatah gurl tuu..
hee :)

amirul ikhwan said...

black black black !
anyway,
rindu glew dgeww diew ckp kami hmpa <3

misluvcoklat said...

yolah,dah xdo white..kite ambil black ajolahh..
hehe..
yolah tuu :P

Cik Yana said...

Cik Yana tengok semalam. Macam-macam tol dorang ni. Hahaha~

misluvcoklat said...

haha. vetol tu Cik Yana.
mcm2 gelagat. HAHA :)

rizwan's sweetheart said...

takleh blah hard die fan afdlin yg dtg utk salam n bgambar ngan afdlin jerk... alahai...

misluvcoklat said...

HAHAHAH.
ohh..yang lompat segala bagai tu en.
HAHA.
lawak betol..
:))

Ein Auzai'y said...

hahahaha..mentor 5 memang macam2 ada...yang tak nak nyanyi pun ada then ada yang tak puas hati...macam2 hal lah...

misluvcoklat said...

haha..betul tu betul..
ada yg p nk jmpa artis je.
haha.
mcm2 :))

farra8979 said...

nk jadik make up artis erra fazira pun ade.. hihihi...

misluvcoklat said...

hihi..betul tu kak,
smbil menyelam minum ayaq..
hehe :)

cik empunya diri ; said...

pija ada kat sini yee :D
meaouww!
hahha

misluvcoklat said...

alamak,
kuceng galakk.
HAHA.
:P