Sunday, February 27, 2011

its Langkawi babeh :D

 as salam uols . ape citer?
ce cite ce cite ? heheh .lama betol i xupdate. 
dah laptop ada depan mata malas pulak. 
bila xdak, tegedikgedik nak hapdate en,mmg gedik lah you.. haha..
ekceli i badmood ngan photoshop nih, i nak instal tak buleh .
ha apo citer ni? ce habaq sat . papepun lama xbw ..
xpa mlm ni i bw memandangkan esok lappy ni pon nak balik dah. :')

pejam celik makan berak tidoq makan dah seminggu dah i p langkawi no.. 
tapi apa cer bru nak hapdet. HAHA. biaq p laa..
konklusinya, p langkawi arituh okay okay la kan.
nak kata syok gila tahap tu dak jugak,
nak kata tak syok gila pon dak jugak.
so-so aje lah :)

 i p langkawi tu 2 hari 1 malam je,
20 org semua . fuh fuh byk dak ?
yela, ekceli ktorg p kenduri then,
ibarat pepatah "smbil tgok tv dengaq radio" ,
ktorg p jenjalan sama lah .
eh dak, bukan jenjalan , naek van lah :P
3 bijik van kami sewa , ok lah, selesa .

kat langkawi kami p Cenang ,
 naek kabel car kt gunung mat cincang , nasib baik xcincang i kan?:D
and banyak lagi lah. i taktaw nama.
org bawak i folo jer , dah sampai i turun. heheh .
and friends, klu lu orang maw ajak gua pegi Langkawi buleh ajo,
tapi jgn dok tanya jalan lah, i xigt..nak igt apa,
wa keja tdoq ja atah van tuu.. haha :D

kat sana i xborong apa apa pun.
melainkan.. apa ? apa?
coklat lahh, cuba teka berapa habeh utk COKLAT shj ?
toink! toink! toink!
it totally about rm 250 ++ SAHAJA.
ekekeke. yelah . 
Langkawi en Coklat Paradise ,
kalau stay kat sana , alamatnya 'i.c.u' lah kan? hehe.

Jaap, nak promote, kat langkawi hari tu,
i p makan dekat kedai "EE BURGER"
ya allah, makanan kat situ sedappp okay.
tambah tambah lah ABC special nya..sedap tahap lahh..
so,klu korg turun Langkawi, p lah katsitu, konfem smpai menjilat jari kaki :P
tapi en, i xtaw lah tempat tu nama apa, tapi kt Langkawi la..hahah.
oke lah, layan je pixs nih ye :)

misluvcoklat :D
Mak & Ija (kakak) *jgn tkejut,kak i mmg slim ..hee :D
Mak & me
 Mak & anak kesayangan. HAHA . mirah (adik)
ada mcm burung helang tu dak ? :D
man.yat bernyawa yg dtemui di pesisiran pantai cenang .HAHA
nak jugakk :D

& ini lah SOME coklat yg sempat dbeli :D

 & ini fakta :
coklat hershey's ,kisses,tango= langsai !
daim tggal 1 pack lg,
tiramisu 1 kotak lgi,
feraro roche (xtaw eja,taw makn ja :P) pun dah habis.
gilaaa kut.bru seminggu.
HAHA :D




LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

2 comments:

beatiful.liar said...

klo hg msuk hospital,jgn lupa msj ak oke!xD

misluvcoklat said...

HAHA.
okeh camtaek..
lu boleh la p tman wa 6t xD