Monday, February 7, 2011

harini hari isnin , esok hari selasa ..

dan lusa hari RABU ,
untuk pengetahuan hampa suma laa,
 kot la hok yg xkolah dah tu lupo habeh nama hari suma.
HAHA!
alamak, hari RABU ?
dupdapdupdap !hee ;D

eyh, hye suma :)
ergh, ngantok gla skrg ni, smlm tdoq sejam ja kot.
pak aii, awat tak taw,takleh nak tidoq,
mungkin sbb otak xbenti dok pikiaq pasai apa cheq taktaw .
'HAIH . xpaham aku ! ' HAHA !

eh, tadi kan, i pegi aneka,
sebab nak beli eskrim,
fuhlapakkau :P, lama gilos tak makan aiskrim,
yummy ! sedaaappp uuu!
dan effect nya, tekak i dah na sakit dah.
thumbs up :)

eh, i nak story siket ni, lawak pon ada i asa. bg i lah kan :D

hem,tadi kan kat aneka, ada la pekeja ni dok tolak brg2 ,penoh dgn kotak segala bagai.pahtu, yang si pekeja ni pon tolak punya tolak,tetiba ada kotak yg betimbun kat depan tuh nak tumbang,pada masa yg sama i nak pegi amik asamko sbb mak i suro beli,pastu en , i pon benti la sebab nak bagi laluan kat pekeja tuh,then i nampak kotak yng betimbun tu nak tumbang,i pon buat muka serius + terkejut !lalu tangan i pon tanpa disedari menunjuk ke arah kotak2 tu,memberi isyarat kpd pekerja tersebut bhwa kotak tersebut nak tumbang,pahtu, agak2 pkeja tesebut buat reaksi mcm na?HAHAHAHA!
taw dak dia buat mcmna ? xtawkan ? xtawkan? HAHA!ha, mcm ni la :

HAHA! siap ternganga mulut dio weyy. lawak pon ado,bila kotak tu tumbang, dia pon tesenyum je lah.HAHA. sbb dia kena susun balik. ish3 . kesian3!tapikan,
nasib baik comei! KAHKAH ! *gatai sat*:P eh eh, mcmna la muko ak  time tekejut beruk tadi? mesti lawak gila. HAHA.

oke lah, sok kena mangon awai, so gud nite :)


*part nie sila pejam mata okay ?!* HAHA !

 kaw nak ? :P


6 comments:

Nur Liyana said...

hahaha.kesian dia tue.....ahhahhahaa

misluvcoklat said...

HAHA. tao xpe :)

aqeyLs said...

haha. lawok deh!

misluvcoklat said...

hihi :D

amirul ikhwan said...

nanak eskem gak ..
cuteee ahh ! xD

misluvcoklat said...

kedai ~
iklas ke bodek ni:P
HAHA!
tengkayu btw :)