Tuesday, February 15, 2011

contest senyum TAK nmpak gigi :D

assalamualaikum org kampung :)
ekceli n3 ni nak selesaikan hutang tag ni. hehe.
before that, xsangka yang harineh nak jd buzy mcm ne,
huih..penat kot..but,
segala pnat lelah ni trsa lega bla tgok vid matluthfi tu.
hehe.syiok gak no :)

oke, sbnaqnya i ditag oleh fyna and syaz, thnx again oke .
ekceli,contest ni di organise kan oleh sis muas :)
ekceli en,i rasa la, 99% pix's i suma xnmpak gigi.
try tgok gmbar kt sidebar tu,xnmpak gigi en? he he :)

ehem ehem.
setiap contest msti lah ada syarat2 nye,ye dop?
jom terjah :P

upload gambar korang yang senyum TAK nampak gigi :) 
DONE! sila lihat dibawah ye :P

kenapa tggal coklat je, misluv mnerr? HAHA.ini dicrop yaww.
klu x yg sbelh tu ado yg diedit.hee. 



buat satu n3 about this contest and antar kat komen n3 NIE.
DONE!

TAG kepada 5 org , oh,siapakah yang bertuah..hehe :D


sis Ryna  :)
sis liyaa :)
Cik pieka :)
Pink's diary  :)
Putryy Nasuha :)


okeh, solesaiii ! 


p/s : Hadiah nyer misteri yer *( i nakkk :P)  and DATELINE : 27 Feb 2011 . yang xjoin lagi, meh pakat join meh :) 

KORANG, SALAM MAULIDUR RASUL OKAY ;) 





6 comments:

Cik Pieka said...

ey pieka di tag ye. thxx :)

misluvcoklat said...

yup..hehe..
sila2..
welcomey :)

fifie said...

Gud luck misluvcoklat :)

misluvcoklat said...

tengkayu cik fifie :)

bella luna said...

halooo eh muka awk cam kwn sy.. comel je.. gud luck k :)

misluvcoklat said...

ohh..yeke..
pelanduk dua serupa kot..
hehe..
thnx sis :)