Sunday, February 6, 2011

ALAMAK!! CUTI DAH HABISSSSS ~

alamak!! cuti dah abesss !
alamak, hw suma xsempat habis.cmne ni?
baju kolah pon xbasuh lagik  apatah lagik mengironnya?
hoho. pendahuluan yg ober ^^
btw, ak xskolah,so bole la buat ober cmneh!HAHA!
mesti arini atopon kemarin org yg dok jauh2 dr kg halaman dah balik kampus dorg kan?
hem,,sunyi teruih...huhu :)

*change topik:)*

LAGENDA BUDAK SETAN BEST !

oke, i nak ckp sal lagenda budak setan ni,
firstly,fyi, i bru pest time tgok cita tu wlpun dah berkurun dah keluaq!:)
mola2 aku tertanyatanya best sgt ke cita tu ?
bila aku dah tengak, 
pak aiii, tacing siot.
habeh tisu kat umah ku..
BEST GILER LAH,
sbb dah bagi i menangis sgala bagai kan,.
HAHA !
lama x teriak cmtu, ish3 :P
btw, i suka lagu ost filem tu,
bila cinta - gio
pergh,dengaq lagu ni lagik la membuatkan ak rasa nak menangis.
HAHA. buat emo lebih la,
yaks :P
dan sesuai la kalu hok yg tgah broken heart tu layan lagu ni,
kompem menitis kan ayaq mata kot.
tp i yang xbroken heart pon  bleyh kuaq ayaq mata
*statement diatas yang xleh bla.HAHA !*
tambah la korang yang tengah jiwang karat tuu..hee ..
layan okay :)
i loikeeee !

♥ ♥ bila cinta - gio ♥ ♥






2 comments:

mirul said...

overrrrrrr :P
yela, dia xbroken heart,
hati dia tgh berbunga kan?

misluvcoklat said...

ceyy,
pandaipandai nya depa ,
hakhak !
dush3x! :P