Sunday, January 23, 2011

korang dah TAHU ke ? kalau xtahu meh sini cheq na habaq ! hee :P

ha, tahu ke tak?
baik habaq cepat !!!
HAHA .

oke, seterek tu de point lah ,
hampa dah tahu ka ada cara mudah nak tukar font untuk post and semua2 tuh ?
DAH TAHU ? oke, bole berambus *tudia ayat..ekeke :D
jokejoke. amboih, kot nak share ! 
kedekut taik idong masen :P
hihik.

oke,ekceli i nak share ngan uols yang still taktaw cmna nak tukaq font kt post segala bagai nih,
pada mola nya, cheq pon xtaw, 
cheq p lah lompat2 kat blog lain cri tuto pasai bendalah ni,
masyaALLAH, punya the susah & sukar uuuu,
pening kepala otak cheq nih, 
yang paling hampeh, bila wat harem tak jadi!!grr~!
HAHA! 

oke, yang ni utk yg blogger yang guna template designer,
klu guna hok len tu cheq taktaw la buleh ke dak,

cara nya mudah saja, pergi beli coklat smarties, pastu bru cheq cita buleh ?
hee :D mkan coklat smarties tuh, bagi semart sikit :P
sory ,merapu! hee,

oke sambung balik,
caranya cmni :
1. p dekat dashboard
2. amik design
3. amik template designer
4. advanced

ha, kat situ hampa buleh la tukaq font hampa tuh,
dulu dia ada sikit ja kan font dia or terhad lah,
dan font tu tak comei sgt,
la ni hampa nak taw dak, mcm2 ada.
pilih ja yang mana hampa nak.
kan sonang ?

so, tggu apa lagik,
tukaq lah font bg comei2,
bru syok nak baca! hehe :)

BYE :)



4 comments:

gadis293 said...

tQ misluvcoklat :)

~~su manje~~~ said...

jemput singgah blog su manje

syazana.not.single said...

ne lu dah tukaq font kat blog lu la ne?
x best pon wa baca. haha. jokejoke. =P

thanks btw. =)

misluvcoklat said...

gadis293 : welkem ;)

su manje: ahaks, ok. insya ALLAH :)

syaz: haha, hampeh ! ok2, ekceli wa nk bg taw kat lu lah, lu kan 'celik' it. hakhak :P