Sunday, December 26, 2010

TAMRA , the island !

hye uolss :)

korg buat hape ari weekend camni ? pergi bercuti kah ? pergi date kah ? o tido kat umah jee. hee :D ekceli ai nak tanya uolss nih , korang layan tak citerr neh " tamra, the island" ?omaigod (!) best oke ? best sangatsangat wa cakap lu deee.. i loike <3! ditambah pulak dengan hero nya yang kacakkacak belaka . pergh ! lagi laa ai layan uuu..hihi:P


citer neh setiap ari sabtu , pukul 6.30 pm - 8.00 pm , 8TV ! yeah, setiap ari sabtu , time2 cmni ,ak mesti dan mesti ada depan tv untuk ber'date' dgn my PIERRE DEPORTE <3 yg kacak amat tuu..hihih,.siyez handsome ! cute ! omg :D dlm citer neh dia pgg watak william :) ekceli ade lagi yg handsome jugakkk , iaitu LIM JU-HWAN ,dia jd PARK KYU dlm citer neh , huh , hevat vetol lahh dorg belakon , smpai ai pun bleh feel oke ! err, xde pekataan laen melainkan BEST GILER  citer neh!! :D  eyh, ckp pasai hero jer kan ? heroin dya cmna? heheh ! omakk,cek hmpir terlupa ..ekeke ..heroin dya neh ha SEO WOO, dlm cer neh dya jd beo jin! she cuteee okehh :) i loikeee ..hee :D oke lah, chow!


p/s : UPU ai x e.c lagik ! tenet prob ! adoiii :p

bye :)




4 comments:

yad'z said...

sesi melawat sambil bace entry... best kew? dah kurang layan citer korea... eh, btul kan korea? hehe.... more 2 dierang pnye entertaiment show... mcm happy together and music bank... huhu....

misluvcoklat said...

yea,best sgt2 . heheh :D
a'ah korea :)

@mi_RuL said...

saya sokong missluvcoklat 2..best....blom cba blom tahu...

misluvcoklat said...

ahaha:) layan jugak eyhh..heheh..betol2 ,da cuba br tahu :D