Friday, December 31, 2010

perbalahan terakhir 2010 ! pheww ~

hello peeps :)

OMG (!) tggal beberapa jam lagi kita akan menyambut tahun 2011 kan.. aww~ xsabar nye ai..haha..gedikzz uu..nyampah ai..haha,,so, tunggu apa lagi ? msih ada masa nih ! jum kita buat something yang boleh jd kenangan smpai bila bila pon! jom? tp nak buat apo yee ? renung-renungkan dan selamat beramal uolss :D

uols, tlg tgok tjuk entry ai jap ? mmg tak tahan .. haha.. ok meh cini ai nak cita jap.. alkisah nya budak nih bernama sipolan (bkn nama sebenar)!sedap namanya(sedap ke?:P),tp sygnya perangai,,opak aii..dari dulu sampai sekarang ,tak habeh2 lagi ! asalkan nmpak ak kt lua mula la ckp " wey ikah, ni ** dok sini " ataupun "wey ikah, ni ** kimsalam kat ang " ..oceh,,ak mmg xsuka..dia taw ak xsuka,.lagi la dia dok buat !cilaks! haha.. kdg2 lawak..kkdg skit ati gak..klu nmpak ak on fb ja.komfem tgoq ak..ak kkdg suka gak, boleh la ak korek rahsia2 dia..wakaka.. jahat2 :) ala,bkn rahsia papun..adlah hal siket..huhu..tp kkdg klu bab dia dok ngata ak..yg tu ak mmg xsuka,,mulut mcm tuut ja bdak neh...bdk neh mmg cmneh..dlm mesej bkn men ckp lembut gilak ngan ak, tp ak tetap ak..hee,, tp mau kat luaq..grr...xtaw cek nak habaq mamii :D

 *skip*

see ? tak habeh-habeh nak padankan ak dgn bdk tuh..shitto! dia taw ak xsuka..lagi la dia suka dok kata..ngek!kekadang ak buat derk je,tp klu ak tatahan,mmg ak breng gak lerr :D

btw, ak ingat lg time ak nak SPM dulu..kihkih..yela,b4 tuh ak cmne la..ckp ngan dia kasaq kot..tah la..dia selalu dok buat ayat pasrah..cemuih gak kekdang ..cth ayat dia "hum,xpala..'M.A' ni dimata semua org ,'M.A' ni jahat " "hum la, 'M.A' ni xpandai,sapa nak pndang" lalu,ak pun apa lagi,gelak lah lalu berkata " cuih ang neh,sep wat ayat cmtuh , meluat ak!hahaha " ..ak mang cmni klu ngn bdk neh . kasaq habeh mau ckp. then, beberapa hari before SPM ak pun mintak la maaf kan, almaklum,xmo ada dosa ngn sapa-sapa pun..hehe :D

me : weyh 'A' , ak nk mintak maap ngn ang, sori ar, ak salu ckp kasaq ngn ang..huhu..

cuba teka dia reply pe?haha,,siyez ak nak tgelak guling2..haha

M.A; emm, 'a' tetap xkan maafkan 'e' & ikah ..
me : ceh , hang neh..hahahaha.. ngek la..ak bru nak bebaik ngn ang.. puih~
M.A: yelatu..

hahah. lol~  papepun , 'M.A' ! ak nak mintak maap ngn ang tok dosa taun neh, taon depan ak wat lagi okay :P ! hepy new year ! moga cpat2 la dpt awek bru next year & jgn lupa muluit ang tuh, p buat insurans naa! hahah ;D chow ~




2 comments:

JAM PUTIH :D said...

LOL~
sape M.A ?

misluvcoklat said...

kak ak nye ex dow~
my chilhoodfren..
huhu :)